Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Potomci

Potomci

Spodaj je tema o karmi, pa me zanima, če kdo ve, kako živijo potomci tistih, ki so znani v javnosti ali se je zanje vedeli, da so si med vojno umazali roke s krvjo (ne glede na kateri strani). Po vsejh se verjetno ve, kaj se je dogajalo pri kateri hiši.

Ne poznam tolk vloge kardelja med vojno…

Vem da si je prilastil tisto vilo v tacnu…

No…

V tej isti vili se mu je sin ubil.

Oteto je prokleto.

Sej sem enkrat postal en video enega juda vojaka… Mladega… Tam u vrh glave 35 let…

Se je drl pa pizdil na komisijo al koga da moči posteljo ponoči… Da mu hodi v sanje in sprasuje zakaj ga je ubil. Da ma travme.

Sigurno ne prides skozi lepo ce pobijas v vojni… Ce posiljujes civile itd…

Se mi zdi da so ze zgodbe za bosno… Zdej to zadnjo vojno… Samo se ne morem trenutno spomnit nobene…

Sigurno dobis nazaj. Ce ne ti pa otroci.

Ali so bili na eni ali drugi strani, ko sta obe strani sta delali nepravilnosti.

Spomnil sem se eno…

Medo iz duge uvale. Tja mi hodimo na morje… Pogoglaj ga… Naj bi neke otroke za organe pobil…

Sam izgled ce pogledas…

Ne vem al je hadis… Da se ze na obrazu vidi koga ma Bog rad… Nekako tako oz ne me za besedo drzat…

Tega mas veliko… (zgodb)

Evo… Nasel sem ga… Nijaz čauševič medo… Sej je tudi 24ur pisal o njem…

Evo sam sliko poglej…

https://www.glasistre.hr/crna-kronika/dolijao-covjek-koji-je-sijao-strah-medu-susjedima-u-okolici-pule-nijaz-causevic-zvani-medo-dobio-godinu-dana-zatvora-633470

Jaz sem ze kot otrok poslusala razlicne zgodbe na to temo, tako izza vrat so odrasli susljali, jaz kot jaz pa firbcna in prisluskovala. :))

Kot odrasla pa vem za res tragicne zgodbe nedolznih otrok- ne tako nedolznih prednikov.

Nase grehe (v mislih imam velike stvari) vedno placajo potomci. Zato jaz pazim kaj pocnem. Ga ni denarja, da bi ogrozila lastno potomstvo za sop bankovcev. O tem naj dobro razmislijo akterji zdajsnega casa, se res splaca za sop bankovcev nacrtno unicevati druge in s tem svojo lastno kri. Zelo dobro naj razmislijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close