Najdi forum

potepanje

Heello!

Odpravljam se raziskovat del sveta pa me zanima, ce bi se mi kdo (sopotnik) pridruzil. Sla bi v J Ameriko (Ekvador, Bolivija) ali Gvatemala in to za kaka dva meseca (december,januar ali januar,februar).

lep pozdrav

Teja

Najprej en lep pozdravček!

Mi lahko kaj več poveš o svojih načrtih? Jest sem namreč tud razmišljala, da bi se podala v tiste konce, pa tud še nimam sopotnika,… Zaenkrat je vse še bolj v oblakih glede odhoda,..

Ola!

V bistvu se nisem o tem skoraj nic razmisljala, ker se nekako ne morem odlociti kam bi sla. Imam sicer ze rezarvirane letalske karte (J Amerika-8.12 do 9.2 04), ker sem mela namen iti s sestro. Tako, da mam tudi jaz vse v oblakih in zato, prepuscam stvar dogovoru.

pojdita v Brazilijo, vsi se je izogibajo. pa je enkratna, V Pantanal bi šel jutri še enkrat

lp

bv

Hvala za na svet. Moram recti, da me mika tudi Brazilija. Baje je tam ples doma.
Ce si na volji mi na moj mail napisi tvoje izkusnje, ki jih bom zelo vesela.

Zakaj se, po tvoje, vsi Brazilije izogibajo? Me prav zanima?
Jaz jo imam v planu obiskat pozimi 2004. In to Rio, Salvador…

Ce mene sprasujes, se je ne izogibam. Ce bo tako naneslo, bom sla tja. Tok kolikor sem spremljala oz slisala, mora biti zelo fajn.

tudi mene zanima zakaj se kdo izogiba Brazilije, tja odpotujem čez en teden. aja, sprašujemo pa BojanaV, ki je rekel, da se je vsi izogibajo.
v Pantanal greva tudi. komaj čakam. a mi poveš koliko stane “trekking”? Slišala sem da približno 100$. kakšne so kaj tvoje izkušnje?
Lp

mogoče sem napisal malo preostro. hotel sem reči le, da je veliko več debat o drugih državah latinske amerike. ni velike filozofije.

drugače pa sem si pantanala zapomnil predvsem po tem, da ga turisti ne oblegajo. v času ko sva bila tam midva (pred 4 leti) so nama povedali, da je bilo v času najinega obiska tam cca 30 – 50 turistov vsega skupaj, pa je velik za pol francije.

ja, takrat je bila cena trekinga 100 USD.

lp

bv

Ja, pa pivo je preverjeno najceneje v Riu na Copacabani kot v Peruju, Cilu ali Boliviji. To je cist tko za intermezzo. Je pa res malce drazja od najbolj turisticno popularnih drzav JA ta hip.

koliko najdražja? koliko denarja za 2 meseca? greva namreč 24.6 in se vrneva 22.8. pa še kake ideje kaj in kam? kaj ne smeva zamuditi?

hvala za informacije,
J in B

Zivjo!
Jaz razmisljam o Ekvadorju okoli novega leta. Sicer samo za 3 tedne, tako da bi lahko skupaj prepotovali le del poti….
LP
SS

Od Ekvadorja, Peruja (najdrazji) in Bolivije(najcenejsa), je Peru najdrazji. Za letalsko karto bom v tem casu, ko grem jaz dala 190.000 sit + okrog 300.000 za seboj. Za let. karte se zelo potrudi Polona na agenciji Golfturistv Ljubljani.
Kaj se vama splaca ogledati, bosta morala pa vprasati nekoga drugega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close