Potepanja s kolesom
Pozdrav
Pravzaprav oboje vikend izleti in tudi daljša. Z daljšimi je za letos konec ker me šef verjetno ubije če mu rečem da me spet ne bo, pa še faks moram končat. Tako da bi bil vikend na kolesu čist OK, recimo madžarska pa še sestro mam v Budimpešti. Tko da če si zaintersirana ali pa če imaš kakšen drug predlog lahko tut kaj po Sloveniji pa kar hitro odpiš.
l.p.
Tomaz
Pozdrav
Ja verjamem da je problem najti sotrpina, samo mi po drugi strani to ni jasno, kaj res tako malo folka potuje s kolesi, pa to je najboljši način potovanja.
Glede naslednjega leta sem nameraval in v črno goro in še mogoče malo srbije, drugače pa še nekaj konkretnega za kakšen mesec mogoče še več. Destinacije še sicer nisem izbral samo obvezno izven evrope.
l.p. Tomaz
jaz sem ful zainteresiran! tud bi rad potooval s kolesom. zaenakrat sem kolesaril po slovaški, madžarski pa po sloveniji, prevozil bi tam sto km na dan, za take stveri imam trdo gorsko kolo. saj je res malo folka na internetu, ki še potuje s kolesi velik jih je že na cesti na kolesu in tud niso tok zainteresirane brskat po netu, ker že majo vsaj enega kdo bi potoval s njimi. poglej mogoče http://www.rad-forum.de. v zvezi s distinacijo, enkarat pa bi bilo fajn tud v francijo in španijo. meni pa ni nujno da ni v evropi, ok pa če bi vsak tok časa kolesarili zraven morja. fajn če se nekako izmenjamo emaili ali kaj dr. pa vzdržujemo komunikacijo za nasl leto?
Pozdrav
Ja se strinjam da večina ne išče sopotnikov, ampak kot kaže nekdo vseeno ;).
Na dosedanjih potovanjih sem tudi jaz prevozil cca. 100 km na dan no včasih tudi do 180 samo to je zares zgornja meja. Naslednje leto bi rad šel iz evrope, tko da doživim zares neko spremembo pa še evropo lahko prepotujem kdar hočem, še z otroci ko jih bom imel, no seveda ne z biciklom. No če ti to ne paše pa se lahko zgodaj spomladi odpraviva v črno goro tko malo za ogrevanje :).
Moj e-mail: tomaz_langerholc@yahoo.com, sem iz MB in sem star 26 let, student rac. če si kje blizu se lahko kdaj dobiva na kakšem kafeju al pa kar skočiva na pohorje.
l.p. tomaz
ja moje letošnje sanje so odpadle,morda kako drugo leto.Nameraval sem do Trsta nato s trajektom do Patrasa(Grčija) in nato po Grških otokih Zakintos in Kefalonija Za 14 dni.Ker bi šel sredi avgusta in bi bila velika vročina in tudi hribovitostsem imel namen prekolesariti 50km na dan.Drugače se pa strinjam okoli 100km na dan in okoli 20 kmna uro je kar prava vožnja za potovanje.Moj e-mail bukovec@volja.net če bo kdo imel kake plane pa mi naj napiše e-mail.Pozdrav vsem.
Hej!!
Jaz odrinem konec novembra v JV Azijo. Kaksne 14 dni bom pocitnikovala na Tajskem, potem pa bom dva meseca v Kambodzi humanitarno delala. Na Tajskem mislim kupit bicikel, ker se mi mojega ne splaca vzeti s sabo.
Ce te zanimajo ti kraji in bi potoval vec ali manj bolj sam(ker delam), bi te bila vesela. Jaz bom vsekakor vsak dan kaj uspicila, poleg tega sem za vikende fraj.
kjerkoli ze bos, uzivaj!
Forum je zaprt za komentiranje.