Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice potep z majhnim otrokom

potep z majhnim otrokom

imamo leto in pol staro puncko pa bi se odpravili na malce drugacne pocitnice, ne ravno na hrvasko obalo. ste se potepali kje drugje po svetu in kako je bilo. lanske pocitnice ob rdecem morju so bile super.

Hi !

Mi smo se lani z našo 2,5 letno punčko odpravili na Rodos. Ker pa nam samo sonce, morje
in poležavanje na plaži ne zadostujejo smo za en teden najeli avto in se odpravili raziskovati
otok…obiskali smo vse znamenitosti, ter našli nekaj lepih samotnih plaž.

Možnosti je ogromno. Mi smo se, odkar nas je več, omejili na avtomobilska potovanja. In ker me že od nekdaj vleče na jug smo prepotovali Španijo, Sicilijo, Sardinijo, Grčijo (Peleponez in Kreto), Makedonijo, Albanijo, Črno Goro, v čakalni vrsti pa sta še Turčija in Maroko.
Kemo

Z malim otrokom je zelo lahko potovati. Samo, da je sit in previt. Ko je zaspan ga položiš v voziček in spi in ko se zbudi je že nasmejan. Zato se nič ne bojte potovati z majhnimi otroki.

Mi smo bili lani z leto in 8 mesecev staro punco na Siciliji. Slike so v albumu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close