Potencialni partner – z otroci?
s tem si verjetno mislila “mlad”?
ker poznam več izredno (vizualno) privlačnih moških v 40-ih in 50-ih letih, pa ne govorim o nekih ameriških igralcih ampak moških iz okolice. vsi po vrsti so tudi fit, tako da ne govorimo samo o lepem obrazu.
moj je sicer moška verzija pretty face :)))) ampak bi ga vzela tudi, če ne bi bil. lepota in denar nista na moji lestvici prioritet pri iskanju partnerja. in tudi vidim, zakaj je tako veliko vas, ki razmišljate drugače, nesrečnih 🙂
če ima tudi moški otroke od prej, je drugače.
če jih nima, pa ponavadi “tujih” noče prevzet.
meni je sicer vseeno, ker jih nimam, moj jih pa ima, pa mi je bilo tudi vseeno :)[/quote]
Čudno, taka lepotica ni mogla dobiti moškega brez otrok…Potemtakem le nisi tako lepa? :)))[/quote]
Kake bedarije pišete ene. Kaj je moški z otroci neka pokvarjena roba ali kaj, da tak odnos?
Mogoče ima pa Lepolaska srce in pamet in zato ni izbirala moškega na podlagi tega ali ima otroke ali ne?
Tale je pa mal bosa….kot da je moški z otroci kaj manj vreden al kaj?
Zakaj že?[/quote]
Ne razumeš, ni manj vreden, ampak moški, ki nima otrok s prejšnjo partnerico, ima sigurno kak problem manj. Tudi preživnine za otroka ne plačuje, kajne? To je dejstvo, pa najsi je vam, ki imate otroka od prej, všeč ali ne. Ženska, ki se odloči za moškega, ki ima otroka od prej, tvega, da je ta otrok ne bo sprejel, da bo bivša povzročala težave….To ni tako enostavno.
ne, ne, ne. jaz sem žleht in grda.
ali pa neumna in lepa. se ne morejo odločit, razprave o tem še potekajo. :))))
je pa za crknit smešno, kako nekatere ženske na vsa usta vreščijo, da one pa že niso keš-pi***, kako je pri moškem važen samo karakter in bla bla… potem se pa zmrdujejo nad vsemi, ki so 40+ in imajo otroke. bog ne daj, da bi imel še malo razredčene lase, katastrofa…
ne, ne, ne. jaz sem žleht in grda.
ali pa neumna in lepa. se ne morejo odločit, razprave o tem še potekajo. :))))
je pa za crknit smešno, kako nekatere ženske na vsa usta vreščijo, da one pa že niso keš-pi***, kako je pri moškem važen samo karakter in bla bla… potem se pa zmrdujejo nad vsemi, ki so 40+ in imajo otroke. bog ne daj, da bi imel še malo razredčene lase, katastrofa…[/quote]
Sem ženska brez otrok, ampak se vseeno zgrozim kake traparije pišejo ene ženske tu gor.
Kot, da bi bil moški z otroci nekaj slabega in kot, da bi si vse ženske želele imeti 20letne mulote za partnerje.
antilopa svoje pritlehne življenjeske standarde pač projicira na druge.
recimo, drugo žensko označi za pleh pi***, medtem ko sama smatra moškega z družino od prej za manjvrednega, ker bo moral plačevat preživnino (in ne bo imel denarja zanjo), ker bo imel kup problemov (ziher ne toliko kot ona v svoji glavi), “starejši tip, očka” je pa po novem očitno žaljivka…
tipičen primer egoistične psi** zaradi katere se je toliko moških tu okrog odreklo ženskam :)))))
Odgovor na to vprašanje ni enostaven. Če je nekdo naredil otroka mimogrede, ni ravno najboljša izbira, ker to kaže na neodgovorno osebo. Če pa je bil moški z nekom v resni vezi in ima iz te veze otroka, je pa odvisno od tega, ali se glede ostalih vprašanj ujameva. Nikoli pa ne bi špilala mati temu otroku. Otrok ima svojo biološko mati in naj predvsem ona poskrbi za njegovo vzgojo (poleg očeta, seveda).
Matr, ampak beseda “mačeha” se res zlovešče sliši. :)) Me spominja na tisto zlobno mačeho iz Pepelke. :)[/quote]
Tudi tole je zelo poenostavljeno. Kako je nekdo naredil otroka, nima toliko veze z odgovornostjo ali neodgovornostjo, kot to, kako skrbi za otroka. Ker če zgledno opravlja svoj del obveznosti, mu težko očitaš neodgovornost, pa čeprav je otrok rezultat enega samega one night standa.
Tisti, ki imate partnerje, ki imajo otroke od prej, kako ste se zmenili glede financ?
Skrbite tudi vi za tiste otroke, plačujete zanje. Recimo, da ste skupaj z njim/njo dobili še dva otroka in potem štirje živite skupaj. Pa recimo oba enako zaslužita. A si kaj več privoščite zase, za svoje hobije ali dajate pol pol v skupno blagajno, torej tudi za otroke pokrijete velik del stroškov?
Tale je pa mal bosa….kot da je moški z otroci kaj manj vreden al kaj?
Zakaj že?[/quote]
Ne razumeš, ni manj vreden, ampak moški, ki nima otrok s prejšnjo partnerico, ima sigurno kak problem manj. Tudi preživnine za otroka ne plačuje, kajne? To je dejstvo, pa najsi je vam, ki imate otroka od prej, všeč ali ne. Ženska, ki se odloči za moškega, ki ima otroka od prej, tvega, da je ta otrok ne bo sprejel, da bo bivša povzročala težave….To ni tako enostavno.[/quote]
Otrok ni problem, tudi preživnina ni problem, bivša še manj….seveda
govorim to za moškega, ki ima zadeve v glavi in drugače pošlihtane.
Če jih pa nima, je lahko vse s tvojega spiska, pa ga nočem.
Ne razumeš, ni manj vreden, ampak moški, ki nima otrok s prejšnjo partnerico, ima sigurno kak problem manj. Tudi preživnine za otroka ne plačuje, kajne? To je dejstvo, pa najsi je vam, ki imate otroka od prej, všeč ali ne. Ženska, ki se odloči za moškega, ki ima otroka od prej, tvega, da je ta otrok ne bo sprejel, da bo bivša povzročala težave….To ni tako enostavno.[/quote]
Otrok ni problem, tudi preživnina ni problem, bivša še manj….seveda
govorim to za moškega, ki ima zadeve v glavi in drugače pošlihtane.
Če jih pa nima, je lahko vse s tvojega spiska, pa ga nočem.[/quote]
Antilopa ima prav. To so sami problemi in takšnega, ki ne vidi problemov, je težko dobiti.
Forum je zaprt za komentiranje.