potekla mi je vozniška pred 5. leti????????????????
Podaljšali ti jo bodo. Saj ti tudi šolske izobrazbe ne more nihče vzeti. Izpit imaš narejen, če ti pa preteče greš in ga podaljšaš. Sicer če imaš kakšne omejitve ne opraviš tega takoj, npr. zdravniški pregled. Drugače pa brez skrbi, samo peš pojdi, da te oblast ne dobi, te bo drago stalo.
Seveda ti jo bodo podaljšali (no, vsaj mislim, da ne bo problemov). Bi pa imela probleme, če bi te ustavili policisti (predvsem v denarnici).
No, šalo na stran. Ampak imaš pa res srečo – si predstavljaš, da bi v tem času povzročila prometno nesrečo?? Hitro na UE in uredi.
LP
mene so tud ustavli en mesec potem, ko mi je potekel izpit. kazen je bila res 90 jurjev, to so mi povedali, izrekli mi je pa vseeno niso.
tak, da niso vsi policaji isti
težko, da je kdaj množično potekala izpitom veljavnost, ker jih konstantno izdajajo, je pa res, da če se družiš s približno isto starimi ljudmi, ki so približno ob istem času delali izpit, da je verjetnost, da boš poznal več ljudi, ki jim ob istem času izpit poteče, velika.
Ja, si imel srečo, da ti niso zaračunali.
izpitom je množično potekala veljavnost, ne vem zdej točno datuma kdaj, ampak stare jugoslovanske si moral enkrat zamenjat v slovenske. In to so menjali vse hkrati ob približno istem času, in vsem je bila veljavnost isti določen čas, se mi zdi da 10let. In po tem času, je veljavnost množično pretekla, no mene so v enem dnevu 2x preverili in to na mejnem prehodu tja in nazaj, kjer mi niso gledali vozniške še nikoli prej in potem. Jim je že zadišal moj denar, pa so ga hotli vzet.
Koliko se voziš in kolikokrat te ustavijo policaji, ni nujno povezano. Če se voziš samo v službo in nazaj, če nisi v bližini meje, je verjetnost, da te bodo ustavili policaji, zanemarljiva ob predpostavki, da ne kršiš predpisov.
Mene so večinoma ustavljali ponoči. Podnevi so me v 11. letih, kolikor imam izpit, ustavili le enkrat, mogoče dvakrat.
Ponoči pa so kot vampirji. Mi smo pa še blizu meje in jih je tukaj kot za stavo. Če greš zvečer ven, ne moreš, da se ne bi vsaj enkrat peljal mimo njih. Ura ni važna – patruljirajo od devetih pa do petih zjutraj. Vedno.