Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem potekla mi je vozniška pred 5. leti????????????????

potekla mi je vozniška pred 5. leti????????????????

A mi bodo podalšali vseeno ali bom imela probleme??????
Jutri grem takoj na UE.

Podaljšali ti jo bodo. Saj ti tudi šolske izobrazbe ne more nihče vzeti. Izpit imaš narejen, če ti pa preteče greš in ga podaljšaš. Sicer če imaš kakšne omejitve ne opraviš tega takoj, npr. zdravniški pregled. Drugače pa brez skrbi, samo peš pojdi, da te oblast ne dobi, te bo drago stalo.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Seveda ti jo bodo podaljšali (no, vsaj mislim, da ne bo problemov). Bi pa imela probleme, če bi te ustavili policisti (predvsem v denarnici).

No, šalo na stran. Ampak imaš pa res srečo – si predstavljaš, da bi v tem času povzročila prometno nesrečo?? Hitro na UE in uredi.

LP

---------------------------------------- Nisem volila teh volov!

Ne vem iz prve roke, a načeloma, a zakaj bi imela probleme?
Samo brez panike.

te niso nič policaji ustavili v teh petih letih? : )

Hihihiiiiiiiii, še ena, ki je izpit delala za v torbico!

Nič me niso ustavili. Pa še čez mejo dodim vsaj 1x na mesec.
Bom jutri uredila.

LP

Mojga kolega so pred leti ustavili, in je imel ene 14 dni pretečeno vozniško – kazen 90 jurjev sit
Tud mene so takrat, ko je v enem obdobju množično izpitom potekala veljavnost policaji v enem dnevu pogledali izpit na meji dvakrat. Bi radi tud od mene dobili 90 jurjav, ampak jim takrat ni ratalo.

mene so tud ustavli en mesec potem, ko mi je potekel izpit. kazen je bila res 90 jurjev, to so mi povedali, izrekli mi je pa vseeno niso.
tak, da niso vsi policaji isti

težko, da je kdaj množično potekala izpitom veljavnost, ker jih konstantno izdajajo, je pa res, da če se družiš s približno isto starimi ljudmi, ki so približno ob istem času delali izpit, da je verjetnost, da boš poznal več ljudi, ki jim ob istem času izpit poteče, velika.

Ja, pa je blo. Mojo sestro so v obvestilu, da ji kmalu poteče vozniška, lepo prosili, naj ne hodi na občino in naj uredi na krajevnem uradu, saj pričakujejo množično menjavo dovoljenj.

Ja, si imel srečo, da ti niso zaračunali.

izpitom je množično potekala veljavnost, ne vem zdej točno datuma kdaj, ampak stare jugoslovanske si moral enkrat zamenjat v slovenske. In to so menjali vse hkrati ob približno istem času, in vsem je bila veljavnost isti določen čas, se mi zdi da 10let. In po tem času, je veljavnost množično pretekla, no mene so v enem dnevu 2x preverili in to na mejnem prehodu tja in nazaj, kjer mi niso gledali vozniške še nikoli prej in potem. Jim je že zadišal moj denar, pa so ga hotli vzet.

Meni so jo podaljšali brez problema (malo manj kot 5 let po poteku). Glede policajev je pa tako: v 15-ih letih me niso ustavili še nikoli. Očitno jim nisem všeč:-).

Mene so pred leti v enem tednu ustavili petkrat. Vsakič brez kakšnega vzroka, so pa hoteli moj denar, ampak sem jo vseh petkrat odnesel brez kazni, ker nič niso narobe našli.

Mene tudi v 9 letih še niso vstavili. Pa se kar dosti vozim (razen dvakrat na porodniški, takrat sem se manj) dnevno sigurno 100 in več km…
lp
zdravniški pregled boš morala opraviti in potem dobiš novo dovoljenje..
lp

Koliko se voziš in kolikokrat te ustavijo policaji, ni nujno povezano. Če se voziš samo v službo in nazaj, če nisi v bližini meje, je verjetnost, da te bodo ustavili policaji, zanemarljiva ob predpostavki, da ne kršiš predpisov.

Mene so večinoma ustavljali ponoči. Podnevi so me v 11. letih, kolikor imam izpit, ustavili le enkrat, mogoče dvakrat.
Ponoči pa so kot vampirji. Mi smo pa še blizu meje in jih je tukaj kot za stavo. Če greš zvečer ven, ne moreš, da se ne bi vsaj enkrat peljal mimo njih. Ura ni važna – patruljirajo od devetih pa do petih zjutraj. Vedno.

New Report

Close