Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Potapljaški tečaj?

Potapljaški tečaj?

Pozdravljeni,OWD tečaj sem opravil 5 let nazaj in od takrat dalje praktično nisem več tavhal,zanima me,če se v vašem društvu,da opraviti kakšen tečaj samo praksa v vodi brez teorije,tako,da človek malo obnovi zadeve in kakšna bi bila okvirna cena? Opremo imam svojo.

Hvaln lep pozdrav,n74

Pozdravljen,

v našem Potapljaškem centru Plavutka je možno najeti inštruktorja za vodeni potop na želeni lokaciji ali obnovitveni potop v kolikor je od zadnjega preteklo več kot dve leti ali pa ocenjujete, da je to potrebno.

Na obnovitvenem potopu je kratek obnovitveni pregled opreme, opis vaj, ki se opravljajo pod vodo, brifing in potop v nižji vodi (2-5m), kjer inštruktor prikaže vse vaje, ki se izvajajo na začetnem tečaju. Vse vaje opravite tudi sami. Sledi voden potop ali ponovitve po želji.

V ceni je najem inštruktorja in zavarovanje po tretji osebi, za vse udeležence potopa.

Obnovitev vaj se lahko opravlja individualno, datum in kraj po vaši želji, ali pa se pridružite našim organiziranim izletom.

V kolikor je to na izletu, vas stane potop 20€, v kolikor pa gre za izlet in kraj po vaši želji, je ura inštruktorja 10€. Primer: V kolikor gremo v bazen je 2h+vstopnina, Bled 3-4h, Fiesa 4h.

V ceni ni stroškov prevoza na lokacijo in dodatnih polnjenj.

Ponavadi je potrebno za obnovitev le eden ali dva potopa. V nadaljevanju se nam lahko kadarkoli pridružite na naših izletih, na katerih ste vodeni in zavarovani (simbolična cena 2,5€ na potop).

Lep potapljaški pozdrav,

Peter Kokalj http://www.plavutka.com

Najlepša hvala za odgovor.
Tečaj bi opravil v začetku aprila idividualno v Fiesi,če je mogoče?
Prosil bi za tel.da vas lahko konec marca kontaktiram,da se dokončno dogovorimo.

Hvala in lep pozdrav !

Pozdravljeni,

za vse informacije me lahko kontaktirate na GSM: 031-621-941

Lep potapljaški pozdrav,

Peter Kokalj http://www.plavutka.com

Ok.se slišmo !

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close