Najdi forum

POT NA MURTER

OJ, mi gremo pa jutri zgodaj zjutraj na Murter in komaj čakamo! Bi bil kdo tako prijazen, da bi mi opisal pot iz LJ oz. okolice, koliko časa traja vožnja, ste se odločili za pot po Jadranski magistrali ali po notranjosti?

Pozdrav, Tyna

LJ, NM, Metlika, Karlovac, po magistralki mimo plitvičkih jezer, letošnja novost : nov avtocestni odsek Udbina – Zadar (nimam pojma kje se ta odsek točno začne in konča), po tastari varianti smo hodili Obrovac, Benkovac, po zaledni cesti proti Šibeniku oz Splitu, ter nato v Stankovcih obrat proti obali, na obalno cesto prideš v Pirovcu. Še par km in si tam. Čas od 8 do 12 h, odvisno od prometnih razmer. Razdalja LJ – Murter skoraj točno 400km. Oprosti moji radovednosti: kam na Murter pa greste?

V Betino. Prvič. Upam, da bo vse tako, kakor obljubljajo. Poznaš ta kraj?

Tyna

Poznam, ampak zelo površno. Vse je odvisno od mikrolokacije, lahko si v krasnem apartmaju ob morju, lahko pa tudi ne. Jaz hodim kampirat v Slanico. Tudi na kopanje boste verjetno hodili kam drugam – zopet odvisno od osebnih preferenc – vendar je obala proti odprtemu morju (Betina gleda proti celini) na splošno lepša. Želim ti prijetne počitnice.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close