posvetlitev dlak po rokah
pozdravljena,
v kolikor so dlačice na rokah daljše, je mogoče dobro razmisliti o depilaciji in jih odstraniti, tako se bodo bolj razredčile in postale manj vidne. Britja ne bi priporočala, ker se dlačice s tem ojačajo, ker jih z britjem odrežemo tam kjer so najdebelejše. Predlagala bi depilacijo z voskom ali sladkorno pasto in preko še encimsko mazilo za preprečitev ponovne rasti dlak. Lahko jih tudi brez depilacije mažete z encimskimi kremami za upočasnitev rasti.
Tudi naprave, ki jih vidite na TV prodajah, ki zbrusijo dlačice so za dlačice na rokah lahko zelo uporabne.
Samo beljenje dlačic ne skrajša dlačice, na soncu se ravno tako svetijo in so vidne. Paziti je potrebno na vse te kemikalije za posvetlitev, ki niso nedolžne, lahko se zelo poškoduje koža (opekline)
Simone Godina
Antiaging beauty coach
živjo tud mene zanima neki kje se kupijo te kreme,pa zanima me če mogoče kdo ve kaj narediti
prijateljica mi je rekla da je šla na lasersko odstranitev dlak na rokah in nogah in je čez dva tedna imela na rokah in nogah neke čudne fleke rdeče .Krivi laser jst pa sem glih mislila it pa me je odvrnila od tega .
ali je lahko to od laserja ???????
hvala za pomoč
Pozdravljena,
v kolikor so dlake na rokah zelo močne in temne ( morala bi videti), se lahko zgodi, da po svetlenju izgledajo roke kot ribje luske in se svetijo. Mogoče je alternativa za dlake na rokah tudi depilacija, vendar ne z voskom ampak s sladkorno pasto, ker se ne vrašča in manj boli.
Lahko si omislite tudi kremo za preprečevanje rasti dlak, z encimi, najbolje deluje, če se dlake depilirajo – odstranijo in namažete na kožo brez dlak sigurno jih bo manj zraslo, slabše bodo in ne več tako moteče.
Izberite sami metodo, ki vam ustreza.
Simone Godina Moderator
Antiaging Beauty Coach
AntiageDermoLab
Antiaging centri Ljubljana, Portorož
facebook: Antiaging center
040 291 165
Forum je zaprt za komentiranje.