Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek postrežba

postrežba

Fantje, zbudite se ! Dosti je bilo sanjarjenja. :)))))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

[img]http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/pb7.jpg[/img]

… kako da ni?!!!
Če ti to uspe, da penca rata…. zihr ni fejk……. :D A se obeta kak posel al nas ti samo tako mal stresaš iz sanjarjenja? 😀 😀

Danes so dovoljene sanje, jutri bo nov dan…… je nekdo nekoč izjavil…. Da bi bil vsaj tiho takrat bi mogoče ne šli tako sanjavo v nove dni…. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tako zgleda, ko kuham jaz:
[img]http://whenwallstalk.net/wp-content/uploads/2012/11/Cooking-2.jpg[/img]
In takole ko ona:
[img]http://cdn.returnofkings.com/wp-content/uploads/2013/05/she-cant-cook.jpeg[/img]

Kateri od naju je boljši kuharski mojster, ocenite sami. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

@On_
Lahko bi ustanovili kakšno delniško družbo :))) Bi znali zaslužiti kak dinar [sup]glede na to kak smo vsi pametni[/sup]

@Matja
žko
Lej…punca je ornk zakurla za žar, ti pa tam neko zelenjavo sekljaš… hm, ne vem no ://

Mislim da vsak normalen postreže ko kdo pride na obisk. Ni nujno da je glih kosilo ali karkoli. Pač vprašaš če je lačen.

Jaz sem zelenjavo pripravil, ne maraš kumar? 😀
Ona pa bo naredila pačenko, ki se sama maže. :)))
Margo, s čim pa ti začiniš meso? 😀

Margo, s čim pa ti začiniš meso? :D[/quote]

Joj, Matjažko, Matjažko, ne vem, če pride kakšna iz tvoje kuhinje sita, kaj? :))

Margo, s čim pa ti začiniš meso? :D[/quote]

Joj, Matjažko, Matjažko, ne vem, če pride kakšna iz tvoje kuhinje sita, kaj? :))[/quote]

Ne kritiziraj kuharja, preden ne okusiš hrane, ki je bila pripravljena izpod njegovih prstov. 😀
Če moški zna kuhati, pomeni ,da je neke vrste umetnik, in umetniki slovijo po svoji ustvarjalnosti in domiselnosti. 🙂 Poglej, kaj vse bom skupaj zmešal, ta mojstrovina mora vsaki teknit – zdravo, lahko, okusno. 🙂

Samo ne v pečico dajat. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ma kje pa! Sploh ne bom kritizirala. Moški, umetniki v kuhanju so zelo zaželeni. Ampak, a ti kdaj zares kakšno povabiš al te lahko občuduje le iz slik ???

Najbolje je, da se (da jo, tamalo) nasloni na vroč radiator, ko pride najdražji in vpraša, kaj bo za večerjo, mu ona odgovori: “grejem jo”.

Ma kje pa! Sploh ne bom kritizirala. Moški, umetniki v kuhanju so zelo zaželeni. Ampak, a ti kdaj zares kakšno povabiš al te lahko občuduje le iz slik ???[/quote]

A še kakšno bi povabil zraven, saj ena že je? :). Povej drugič, če misliš priti, bom naredil več zelenjavne solate, tudi s čebulo in poprom zate, ker imaš verjetno rada malo bolj ostro? To je malo premedlo zate, a ne? 😀

Zgleda se hitro navajaš na klasičen tip gospodinje, zveza. Na 3. zmenku pa, kot je Boom povedal, še gate opereš pa boš za ožent! Na tvojem mestu bi šla v kuharski tečaj.

No, trenutno zadeva ni več aktualna, ker se je hitro končalo, ampak moram se pripravit za naslednjega…., res me zanima, kakšne ideje, ni nujno, da je kaj kuhano, karkoli.., nekako nisem navajena gostov….(

Kaj bi pa ti želela, ko prideš k njemu na obisk, da ti on pripravi?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kupiš tiste debele slane palčke (ne vem kako se jim reče, sezamove???) in na en konec naviješ rezino pršuta, kakšna olivica zraven… nimaš kaj zgrešit in to imaš lahko vedno v hladilniku (za vsak slučaj). 🙂

Vtipkaj v google “pršut na palčkah”
in med slikami poišči kakšen dober predlog za serviranje

evo moj seznam želja:
viski: Glen!![/url]
pivo vsaj 2x sixpack ☺
hrana kot se šika

za “after” oz. akcijo pa taka poza

a do srede boš uspela pripraviti ☺ ♥♥♥

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close