Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek postrežba

postrežba

ali fantje pričakujete, če pridete k punci na obisk na začetku zveze, da vam bo kaj skuhala ter kaj imate najraje? punce, kaj fantom skuhate oz. postrežete če to ni samo pijača?

z biskvitom in čajem poveš, da se ti mečka
z angleškim pudingom, da naj ti zgnete joške
s pol klobase, da bi ga rada fasala
z viskijem, da bo moral dolgo “zdržati”

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

potem pride v poštev edino viski..

no, upam, da dobim še kakšen resnejši odgovor 🙂

če bi tole vse skupaj zaužil bi se zadeva kar hitro končala… na WCju.

Drugače pa: kakšna lahkotna pica se ne sliši slabo.

če bi tole vse skupaj zaužil bi se zadeva kar hitro končala… na WCju.

Drugače pa: kakšna lahkotna pica se ne sliši slabo.[/quote]
taprau dec kozla šele na poti domov … pa ne zaradi hrane – zaradi babe ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

no ja, jaz nisem mislil na kozlanje. zgleda da ma vsak tele svoj vesele :))

no ja, jaz nisem mislil na kozlanje. zgleda da ma vsak tele svoj vesele :))[/quote]
a ti bi bil usrane … no ja, se ti pozna vpliv DDT_ja

no ja, jaz nisem mislil na kozlanje. zgleda da ma vsak tele svoj vesele :))[/quote]
a ti bi bil usrane … no ja, se ti pozna vpliv DDT_ja[/quote]

če nebi tko po svinjsko razmišljal, bi mogoče še kakšno bolj uživantsko opcijo kdaj vidu. tko pa…

have fun!

a ti bi bil usrane … no ja, se ti pozna vpliv DDT_ja[/quote]

če nebi tko po svinjsko razmišljal, bi mogoče še kakšno bolj uživantsko opcijo kdaj vidu. tko pa…

have fun![/quote]
pri babi v stanovanju po spisku nrane na sekretu … no ja, zaradi mene si ga lahko sam sebi v usta ali rit tlačiš … ne vidim pa smisla v tem ☺
btw: svinje so “kraljice” živali, sranje, kozlanje, tudi scanje in fuk pa so primarne človeške potrebe ☺
tudi če o tem govoriš/tipkaš kot o praznjenju črevesja, mehurja in ljubljenju … je isto!!

itak – vse je isto. lepo se mej z svojo kraljico :))

btw: drek in kozlanje smrdita enako neglede na tokako “lepo” pišeš o njiju ☺
in svinja je “kraljica2 zato, ker daje dobre zrezke, klobase, šink, pršut … ☺
prehanjuje pa se z enako hrano kot vegetarianci.

no saj ene razlike pa poznaš. pohvalno!

za razliko od tebe – ja! O obojem ☺

Super. Sedaj pa se lahko vrnemo na temo.

a dej no ☺☺☺ .. ker ti je zmanjkalo streliva potem, ko si zasral temo … nice — krep death ☻

Jaz ne pričakujem, če pa že pa morda kavica in Whisky.. ampak raje od vsega imam da mi postreže sebe…

Ma kaj, da bi samo kuhala? Če misli resno, bi mu morala še gate oprat.

… z viskijem v popku? :))
Kje pa naj kavico postreže?….. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

postrežba za pravega deca, sebe,kufe, Whisky pa smetano na joških….iii…..

No evo… o tem sem govoril, hvala bogu da še nekdo razmišlja meni podobno. Tale smetana je pa zanimiva ideja… 🙂

kaj pa sadna kupa na p***i.

noup… še smetana je bolj odveč, ker kava mora bit kava ne nekaj temne tekočine večina pa stvari ki tja ne pašejo. Mora dat svoj okus, tako kot whisky.. sam in brez ledu, da lahko okusiš šoto s katero je bil kuhan in sod v katerem je ležal …
Smetana na joškihje čist dovolj da bejba ni čist gola 🙂

A ne gre to tako, da smetano skupaj otepeta? Ne vem, če glih na joških…..ccccccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tak je to;;)

Najbrž govoriš o kaki drugi smetani, ki pa pride after bejba servira sebe… torej ni predmet razprave kaj postreči …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close