Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek posteljnina

posteljnina

Zadnjič smo imele s prijateljicami debato o menjavi posteljnine in je kar hudo počilo, mnenja so bila namreč zelo različna. Pa me zanima na koliko časa vi menjate posteljnino?

vsak teden 1x.

Priblizno na 10 dni do 14 dni..odvisno.

1 krat na teden

Vsako nedeljo. 🙂 Saj se butasto sliši, ampak nedelja je že par let dan za pranje posteljnine.
Pa še vprašanje: katere posteljnine pa imate najraje. Jaz osebno prisegam na Ikeine.

1 x na mesec, ali pa na 3 tedne; škoda nedelje, da bi takrat prala.
Kupujem pa samo posteljnino s satenastim otipom, ki se ne mečka in jo ne likam. Iz Rutarja.

Na 14 dni, vzglavnike na 7 dni

1x na teden

Ja tud jaz mam najrajs Ikeine posteljnine..k so dovolj dolge in tud njihovi vzglavniki so zame glih pravsnje mere ker ne maram unih ogromnih ki zakotijo pol postle.

Cist odvisno. Vzglavnike vsak teden, ostalo dvakrat mesecno. Sicer pa po potrebi – vcasih tut dvakrat na teden ;-).

Enkrat na mesec je dovolj.Če rade perete in likate kar,perite večkrat.

1 krat na mesec??? A spodnje hlače tudi nosite po 2 dni na eni strani in potem obrnete? Pere itak pralni stroj, posteljnine pa ne likam.

Načeloma enkrat na teden…odvisno kok spim doma. 🙂

Mam pa rada take posteljnine, k jih ni treba likat!

1x na mesec menjam,spodnje hlače pa vsake2 ali 3 dni.In kaj je narobe?

Ja to s spodnjimi hlačami, to je narobe:))))

Ali mejavanje hlačk ni dovolj na 2,3 dni.Če je več je pa ža fmazano.

Res, spodnje hlače bi si pa že lahko menjala vsak dan – že zaradi počutja, da higiene ne omenjam.

moja žena pa pravi, da je dost menjat na en teden, ko malo porumenijo. takrat baje da je pa že čas za pranje!

Po potrebi draga Petruška.Saj potrebe ne opravljam v hlačke.

Nam se posteljina fmaže prbl. na 14 dni, vzglavniki na 7, gate vsak dan in nič ne likamo takih reči.

Potem se pa malo fmivate,tuširate,kopate in skrbite za čistočo.

haha…kaksna tema.No,spodnje hlacke je NUJNO treba zamenjati vsak dan,po potrebi tudi veckrat na dan.To spada k osnovni higieni.

Posteljnina pa..kaj vem..pri nas jo zamenjamo takrat,ko je treba(torej zelo razlicno),rjuhe in blazine pogosteje(1teden ali na malo vec),naceloma pa max.na 3tedne(a raje prej) tudi prevleke za odeje.

postelnino menjamo enkrat na teden, ob sobotah ali nedeljah. Če mamo pa čez vikend plan kam it pa že v petek. Spodnje hlačke pa dvakrat na dan. Če smo že prišle do spodnjih hlačk, me pa zanima še za brisače. Kolikokrat jo uporabite?

Brisače menjamo na 3 tedne.

Spodnje hlace 1x do 2x na dan..pa lohk se tretjic ce grem km ven pa tko.Brisace menjam na 3 dni priblizno..vcasih na 5 dni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close