Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Postavitev panelne vrtne ograje – izkušnje

Postavitev panelne vrtne ograje – izkušnje

Odločamo se med več ponudbami za postavitev panelne vrtne ograje, cenovno so zelo različne. Ponudniki so Eprim, Sonart in Direkt2invest. Za nobenega še nikoli slišali in ni nujno, da je najcenejša tudi najboljša.

Kakšne izkušnje? Gre pa za okolico Ljubljane.

Ne poznam teh firm, doma jo je mož postavil, sicer ima s.p. in dela tudi to občasno, pa me je na rit vrglo ko je povedal kakšne so cene na trgu. Sploh ker sem videla kako gre to expresno..razen če je prestavil v višjo ker sem bila že res besna 😉
Po moje se splača dobiti preverjenega izvajalca..po priporočilu. Sem videla tudi že narobe obrnjene panele :-). Pa najbrš cena tudi v sezoni poskoči..je zdaj pravi čas za zbiranje ponudb.

Poskusi ograje Kočevar

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Samo ograje kocevar ne. Cene imajo navite v nebo. Mislijo, da so njihove ograje zlate.
Ce tvoj nima ravno dveh levih rok naj sam postavi ograjo. Cena na m2 je priblizno enaka povsod. Delo pa eni racunajo 2x vec kot pa material

Izbirek kje ste potem izbrali? Mi se odločamo med Kočevar, Klips in Eprim…

Odgovor na objavo uporabnika
Majči338, 16.11.2022 ob 10:37

Izbirek kje ste potem izbrali? Mi se odločamo med Kočevar, Klips in Eprim…

Jst imam cca 95m panelne ograje Kočevar montirano pred 5 leti nimam pripomb, material in delo je bilo njihovo v 3 dneh je bila ograja postavljena takrat je bila cena 2600€ za vse, no najdražje od vsega so bila vmesna vrata 80cm sem jih pa vštel v ceno, ki sem jo navedel.

Če nisi popolni levak, jo zlahka postaviš sam. Jaz sem pisarniški molj, pa sem jo doma postavil 22 metrov sam, od betoniranja temeljev dalje.

Mi smo se tudi odločali med Kočevar in Klips, za tega Eprim še slišala nisem. Na koncu smo se odločili za Klips in moram rečt, da je ograja super po 4 letih. Tudi monterji so bili super. Skratka na nivoju. Mi smo se letos odločili še za majhen dodatek k obstoječem objektu in so odreagirali super in jim ni bilo težko prit tudi za 10m. Tako da mislim da z klipsom ne moreš zgrešit.

Nam je postavil en mocan fant od ograj Klips, obvlada. Cca 35 m je prislo mal cez 1000 EUR, cene so bile podobne. Mi smo vzeli od njih zaradi priporocil sodelavca. Ograja je lepa.

Poglej Josef Steiner (josefsteiner.si), predstavništvo imajo pri nas v Lenartu, se mi zdi. Nemc al Avstrijc.

Odgovor na objavo uporabnika
Pikulet, 20.01.2020 ob 21:54

Poskusi ograje Kočevar

imam z njimi odlično izkušnjo. Cena kot v ponudbi, izvajalci hitri in natančni – vse narejeno pred dogovorjenim rokom

Lejca80 za katero višino ograje ste dali toliko?

Oj, 1.2 m je bila visina. Cav, L

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close