Postavitev panelne vrtne ograje – izkušnje
Ne poznam teh firm, doma jo je mož postavil, sicer ima s.p. in dela tudi to občasno, pa me je na rit vrglo ko je povedal kakšne so cene na trgu. Sploh ker sem videla kako gre to expresno..razen če je prestavil v višjo ker sem bila že res besna 😉
Po moje se splača dobiti preverjenega izvajalca..po priporočilu. Sem videla tudi že narobe obrnjene panele :-). Pa najbrš cena tudi v sezoni poskoči..je zdaj pravi čas za zbiranje ponudb.
Majči338, 16.11.2022 ob 10:37
Izbirek kje ste potem izbrali? Mi se odločamo med Kočevar, Klips in Eprim…
Jst imam cca 95m panelne ograje Kočevar montirano pred 5 leti nimam pripomb, material in delo je bilo njihovo v 3 dneh je bila ograja postavljena takrat je bila cena 2600€ za vse, no najdražje od vsega so bila vmesna vrata 80cm sem jih pa vštel v ceno, ki sem jo navedel.
Mi smo se tudi odločali med Kočevar in Klips, za tega Eprim še slišala nisem. Na koncu smo se odločili za Klips in moram rečt, da je ograja super po 4 letih. Tudi monterji so bili super. Skratka na nivoju. Mi smo se letos odločili še za majhen dodatek k obstoječem objektu in so odreagirali super in jim ni bilo težko prit tudi za 10m. Tako da mislim da z klipsom ne moreš zgrešit.
Forum je zaprt za komentiranje.