Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek POSTAVITEV DRUŽINE

POSTAVITEV DRUŽINE

Sinoči sem bla na predstavitvi POSTAVITEV DRUŽINE.

Stane 420 €!

Zanima me, če je kdo od vas dal to skozi in kako mu je pomagalo?

Ena tečna

ne pomaga dokler nimaš razčiščenih pojmov v glavi

lp

lari fari, a ni tko, da če bi mel vse pojme v glavi razčiščene, se tega sploh ne bi rabil it, al se motim?
Moja kolegica je bla ravno zaradi tega, ker jih ni imela, pa se ji je zdelo super. Podrobnosti pa žal ne vem. Mislim pa da ni bilo tako drago takrat.
LpA

Še nisem slišala,
za kakšno predstavitev gre?

Kolk 420 evrov….ima ludih posle rata????? družino si ustvariš sam z ljubljeno osebo….moraš imet pa razčiščeno,kaj je ljubljena oseba.Joj, na čem vse nekateri služijo.Će sam nimaš vseh pogojev za družino,ti čudežna predstavitev pa res ne bo pomagala.Življenje se ne odvija po točno določenih predpisih in zakonih in nekateri ,ki to pričakujejo se kmalu tudi ločijo.
Pa kaj potem tam talojo certifikate,da si sposoben imet družino.Jojojojoj….No saj ,vsak s svojim denarjem dela kar hoče…nekateri ga imajo pa preveč očitno.

Ena tečna, ti se pa gre štu antipropagando, ali ne. Raje preveri, preden širiš napačne informacije, vsaj kar se cene tiče!!!!!!

“ima ludih …”, sori, ampak ti si pa zdele mal u temo brcnila – ne vem zakaj komentiraš, če ne veš o čem se gre;-)
evo link (pri teh je bla kolegica) http://www.cdk.si/sci/delavnica_postavitev_druzine.htm, pa si malo poglej o čem je govora,

lpA

Vidim, da si ekspert za postavitev družine :))))). Dej, plis, bodi tiho, če ne veš kaj sploh je to.

Kje si pa to ceno pobrala??? Jaz sem bila pred leti, super, ampak cena je bila pa občutno nižja…

Daj meni teh 420 ojrov, pa ti jaz postavim družino….

Hvala za link!

In kaj je rekla kolegica?

Bom iz prve roke pojasnil:

– obstaja vikend delavnica postavitev družine, cena je 140 eur za udeležence z osebno postavitvijo in 70 eur za tiste brez osebne postavitve

– obstaja tudi trimesečni program postavitev družine, ki vključuje 12 srečanj po 3 ure (enkrat tedensko) + vikend delavnico, ta cena pa je 420 eur

– več na http://www.custvena-inteligenca.org

Prijazen pozdrav vsem,
Boštjan

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close