Poštar uničil listek o pošiljki
Danes zjutraj (ko sem bil doma) je meni in ženi poštar dostavil nove osebne dokumente (preselila sva se). Le da jih ni dostavil, temveč je le vrgel dva listka v nabiralnik naj jih prideva iskat na bližnjo poštno poslovalnico.
Zjutraj nisem odpiral nabiralnika. Šel sem v službo, minil je dam, zvečer odprem nabiralnik. Oba lista sta čvrsto zlimana skupaj in zamrznjena (nabiralnik je zunaj hoše, minus je). Njenega odlimam od svojega in pol tiska ostane na mojem. Moj je zmrzjen na nabiralnik in ga ne morem odlimati.
Pofotkal sem oba listka, na mojem se vidijo vsi pomembni podatki, na njenem pa le ime in naslov – ni pa številke pošiljke. Ali bova jutri, če greva tja s fotkami listkov, dobila svoji pošiljli, natančneje osebne dokumente, ki jih čakava pet dni odkar sva jih dala izdelati? Ima me, da bi se zdrl jutri na pošto. Ali je dovolj da poveva imeni, pokaževa stare preluknajne osebne da dokaževa identiteo in nama pač dajo kuverte ali karkoli že imajo za naju?
Jebeš pošto Slove ije.
Opallllaa, 01.02.2022 ob 20:58
Poštar je opravil svojo nalogo. Na vreme ne more vplivati. Nabiralnik pa je vaš. Vi morate zagotoviti, da je pošta zaščitena, da je na njem vaš priimek.
Mislim da boste s tema listkov brez problema dvignili dokumente
poštar bi moral zvoniti to je prvo, potem pa tudi listke kot ostalo pošto dati tako v nabiralnik da niso mokri… če sta zlimana jih je najbrž že tiskal na dežu in mokra vrgel notri
alinino, 01.02.2022 ob 21:01
Kako opravu nalogo, če oa sem bil doma in bi mi lahko dal v roke 😀
Torej, če ookaževa osebni, poveva kaj se je zgodilo in tako dokaževa da sva taprava ib poveva da imaj otu anjini kuverti, dobiva tud če listkov nimava? Tud če dobim oba ven, bosta neuporabna.
glede na to, kako pišeš, se bo dalo marsikaj rešit, če boš prišel na pošto trezen
moi505, 01.02.2022 ob 21:04
poštar bi moral zvoniti to je prvo, potem pa tudi listke kot ostalo pošto dati tako v nabiralnik da niso mokri… če sta zlimana jih je najbrž že tiskal na dežu in mokra vrgel notri
Da Bi moral pozvonil, ja se strinjam. Če pogledaš iz druge strani v času ko jih toliko manjka dobi se kakšen rajon več za raznos ker dobi se od koga ki manjka. Tudi on ima morda družino in nebi delal od 6h do 18h v tem mrazu brez toplega obroka. Verjetno se pa pol ure majete iz bajte da prevzamete pošiljko, pa je sam listek not vrgel.
Pomislite, koliko bljiznic pa vi v službi naredite Če ste v časovni stiski…aja vam je dovoljeno.
Bodite ljudje! Časi so taki, da ste lahko veseli da sploh hoče kdo delat ali so pa v karanteni ali v izolaciji.
Opallllaa, 01.02.2022 ob 21:17
Da Bi moral pozvonil, ja se strinjam. Če pogledaš iz druge strani v času ko jih toliko manjka dobi se kakšen rajon več za raznos ker dobi se od koga ki manjka. Tudi on ima morda družino in nebi delal od 6h do 18h v tem mrazu brez toplega obroka. Verjetno se pa pol ure majete iz bajte da prevzamete pošiljko, pa je sam listek not vrgel.
Pomislite, koliko bljiznic pa vi v službi naredite Če ste v časovni stiski…aja vam je dovoljeno.
Bodite ljudje! Časi so taki, da ste lahko veseli da sploh hoče kdo delat ali so pa v karanteni ali v izolaciji.
Res je!
Tudi poštarji so samo ljudje.Imajo veliko pošte za raznosit in se ne morejo povsod ustavljati.
Po moje da na pošti ne bo problemov.
Se zgodi, ko je tako vreme.
Forum je zaprt za komentiranje.