Poštar ne zvoni, direk napiše listek in gre!!?
Sem govoril s poštarjem, ki razvaža pakete, mi je pokazal na telefonu preko 100 ljudi dnevno. Mi je rekel koliko časa ti rabiš, da se oglasiš na zvonec?
Jaz rabim še ne 10 sekund…
Pravi če bi vsakega čakal 5 minut bi delal samo 8 ur samo, da bi čakal na ljudi in pa še njegov redni del kar pomeni zjutraj ob 5ih v službi pa razporedit pakete po rajonu in še predaja paketov zaključek nekje 1 uro. Se pravi človek bi delal 11 ur dnevno za še ne 1000€ plače v mrazu, dežju, vetru vi pa še nergate, ker ne morate do pošte? Ker ste na zoomu itd…
Tudi drugi ljudje imajo otroke in družine in garajo. Ne bodite nesramni.
Neprijavljena, 10.10.2021 ob 15:00
Spet lažeš, 04.10.2021 ob 20:32
Neprijavljena, 04.10.2021 ob 20:26
Zaradi PCT ne zvonijo več. Niti dostavljalci paketov. To je zdaj moderna dostava.
Kar seveda ni res.
Nič ne lažem. V zadnjih 14 dni sem dobila 4 pakete. Pozvonil ni niti enkrat. 3 krat je paket, ker ni bilo potrebno plačilo, pustil pri ograji. Četrtič pa tudi iz kombija ni stopil, samo listek je vrgel v nabiralnik.
Pa njihovo sledenje pošiljk. Vidiš da je v dostavi, na koncu dneva pa le zapis da prejemnik ni bil prisoten. Ni listka, ni zvonenja. Kličem na pošto pa mi reče da je bilo preveč paketov, pa poštar ni uspel dostavit. Ok, zakaj pa potem ne piše da je še v dostavi?
Ja in kje piše da je razlog za tako ravnanje PCT?
Ko je meni to naredil trikrat v dveh mesecih, sem še drugič dokončno pop.izdil in pisal na pošto, da naj ne oglašujejo več, da dostavljajo pakete, če jih ne in da bom pisal spletni trgovini in DHL v Nemčijo, da naj si izberejo zanesljivejšega partnerja. Tretji paket so še isti dan zvečer dostavili. Od takrat naprej je vse ok. Upam, da bo še trajalo. Itak pa se Pošte Slovenija izogibam kolikor se da.
bedarija333, 17.10.2021 ob 22:55
Sem govoril s poštarjem, ki razvaža pakete, mi je pokazal na telefonu preko 100 ljudi dnevno. Mi je rekel koliko časa ti rabiš, da se oglasiš na zvonec?
Jaz rabim še ne 10 sekund…
Pravi če bi vsakega čakal 5 minut bi delal samo 8 ur samo, da bi čakal na ljudi in pa še njegov redni del kar pomeni zjutraj ob 5ih v službi pa razporedit pakete po rajonu in še predaja paketov zaključek nekje 1 uro. Se pravi človek bi delal 11 ur dnevno za še ne 1000€ plače v mrazu, dežju, vetru vi pa še nergate, ker ne morate do pošte? Ker ste na zoomu itd…
Tudi drugi ljudje imajo otroke in družine in garajo. Ne bodite nesramni.
Aja. a zdaj sem nesramna, če od pošte pročakujem , da opravi PLAČANO storitev?
To je njihovo OSNOVNO delo. Ne prodaja kozlarij na šalterjih , ampak dostava pošte in paketov. Če se ne znajo organizirat, ali drugače rečeno, če jim je škoda denarja za dodatne zaposlene, ni moj problem.
Enako sem popenila, ko me je dostavna služba klicala, če lahko pustijo naš paket na pumpi, 25 km od našega doma. To je njihova OSNOVNA DEJAVNOST. Peljati paket od točke A do točke B. Iskat sami ga gremo lahko tudi v Ljubljano, potem ne rabimo plačevati dodatne storitve dostave, a ne?
Vsi bi samo pokasirali, če pa potem kaj hočeš dobiti za to, kar si plačal, si pa nesramen????
Forum je zaprt za komentiranje.