Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Postalo mu je slabo…

Postalo mu je slabo…

Odgovor na objavo uporabnika
Qwertz, 17.08.2025 ob 21:12

Kako pa ti veš, kako pogosto in pri katerih letih so prej umirali?! A vodiš statistiko, delaš raziskave? Torej največ ljudi umre za kapjo, sledi rak, nato KOPB itd.

Odvisno kje. Namreč v Gazi jih bojda kar pobijejo in menda nimajo za tablete in zdr. zavarovanje.

niti ne, 17.08.2025 ob 20:56

ah ja, 17.08.2025 ob 20:40

enako794, 17.08.2025 ob 18:52

Anonimno265, 17.08.2025 ob 18:33

, 17.08.2025 ob 16:15

A to je nov izraz za kap? Koliko od vas pozna koga, ki ga je kap? Pri nas sta šla dva sodelavca. Eden star 39, drugi 45. Potem sosed pri 56, ki se je tolkel po prsih, da je trikrat ceplje pa še vedno živi. No, zdaj je v večnih loviščih, ker ga je tudi kap. Sledi znanka, pri 52 jo je zadela anevrizma, čisto je spremenila vedenje in prijateljica, ki ji ne vejo postavit diagnoze ima pa take vrtoglavice in visok pritisk, da ne more več delat v službi in samo še na bolniškah ostaja.

Ovca bo rekla, da so ljudje tudi prej umirali. So ja, ampak ne tako pogosto in ne tako v mladih letih.

Imejte za vsak slučaj pospravljeno stanovanje in čiste spodne gate, če vas ponoči kap zadane, nikoli ne moreš vedet, kdo ti vstopa v stanovanje, reševalci, policisti ali higieniki.

45 in 52 let NISO MLADA LETA. To so leta, ko začno ljudje umirati zaradi infarktov in kapi. Pred 50 leti je pri svojih 52 tako umrl moj ded, 15 let pozneje pri svojih 45 moj stric. Moški pogosteje, ko začno prihajati v meno, pa jih zaradi padca estrogena, ki varuje ožilje in srce, kmalu dohitijo ženske.

Anevrizma pa je sicer prirojeno stanje slabotnih žilnih sten, zato ne vem, kakšno zvezo naj bi imela s cepljenjem????

Vem vsaj za štiri primere v službi, ki so umrli pri svojih 40-45 let. To ni nobena starost za kapi! Poleg tega, ni normalno, da imajo od 30 let naprej stari moški turbo rake, da jih pobere v enem mesecu! Dajte nehat že bluzit o onesnaženem okolju. Težke industrije več ni, avti več ne onesnažujejo z izpuhi, s polic so že zdavnaj umaknili nevarne snovi, ki nam baje škodujejo, pridelovanje hrane pa je strogo kontrolirano. Da ne govorim o osveščanju kaj in koliko česa pojest ali vnašat v telo. Kaj je problem? Vse drugo, samo cepiva ne. Vem, težko se je sprijaznit, da ste bili nategnjeni.

V bistvu je ravno to najbolj nevarna starost za kap.

In na policah ni strupov v štacuni? Ti mamica nabavlja a? Hektolitre olja ki je praktično nafta, tako je predelano požrete. Cvrete vse možno. Cukra na kile. Večino prehrane vam predstavlja predelana hrana. Ob tem pa cele dneve na riti v ekrane bulite. In ja droge so zelo razširjene. Alko še bolj. Pol slovencev je alkoholikov. Čiki še vedno zelo razširjeni. Ljudje debeli. Histerični. Ne znajo svojega počutja regulirat. Ne znajo se spihat (razen z alkotom in norenjem/nasiljem jasno). Ne gibljejo se niti približno dovolj. Večina slovencev ima že pri 40ih povišan pritisk in holesterol. Veliko jih sploh ve ne tega, ker se dohtarjev izogibajo kot cigani vode. Referenčne nimajo niti polovičnega obiska povabljenih.  Ostali programi dosti podobno. Ljudem dol visi zase. Mečejo šit vase kot da so kanta za smeti. Potem so pa seveda dohtarji krivi ker ne znajo čudežno z kakšno tabletko njihovega načina življenja odpravit…..pa cepiva jasno. Ko ni bilo cepiv so ljudje živeli 100+ let 😀

Kako si ti naivno…

Ti, Niti ne, si naivno.

Mi smopred kratkim pokopali kolega 62 let, fit, zdravo prehranjen, kolesar….. kap med becikliranjem. Aja pa ni bil cepljen, ker ni verjel  v medicino, covid  in holesterol, ki so mu ga našli med zdravniškim.

Le kako ga je kap našla?

JA… JEBAT GA CEPIVA SO HUDIČ. SPLOH TA NESTESTIRANA DOVOLJ, TA NOVA!

Eden je imel prometno, ne tako hudo. In je rekel, da se je bolj bal, da ne bi imel usrane gate kot to, da bi ga pošraufali. ??☺️☺️☺️ Moj oče je imel možgansko, enega poznanega je pa anevrizma. Drugo so pa samo mrzlo našli, vzroka ne vem. Praviš, ne mi o tem za včasih, pač se ni tolk govorilo kot ne o k*urbanju, pa je vseeno bilo, sam bolj potiho.

volvo xc, 18.08.2025 ob 09:44

Mi smopred kratkim pokopali kolega 62 let, fit, zdravo prehranjen, kolesar….. kap med becikliranjem. Aja pa ni bil cepljen, ker ni verjel  v medicino, covid  in holesterol, ki so mu ga našli med zdravniškim.

Le kako ga je kap našla?

Zdravo živeči nikoli ne dočakajo visoke starosti. 90 in več let dočakajo tisti, ki niso nikoli slišali za zdravo, nezdravo. Zadnje čase je šlo kar nekaj prodajalcev zdravega. Ne dolgo nazaj ena baba kao znana celi Sloveniji.

?

KrEna2025, 18.08.2025 ob 13:25

?

Tablete moraš vzet, tablete.

Mi smopred kratkim pokopali kolega 62 let, fit, zdravo prehranjen, kolesar….. kap med becikliranjem .

Zanima me kaj je pil takrat , a je jedel med kolesarjenjem , vse podrobnosti , če veste seveda , hvala .

Statistiko skrbno skrivajo.

Od cepiv cepajo.

je kdo že kupil sex tablete, ki jih oglašujejo v Žurnalu

Iskanje Forum

Iskanje Forum

Iskanje Forum

Iskanje Forum

Iskanje Forum

Iskanje Forum

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close