Postajam slab clovek
Zaradi vecletnega slabega fizicnega in posledicno psihicnega zdravja postajam vedno bolj zagrenjen in zdravim nevoscljiv clovek. Se huje, zadnjic si je en znanec zlomil nogo in sem se ujel v misli, da sem pravzaprav vesel, da se nekdo trpi poleg mene.. tega me je bilo takoj za tem groza, saj prej (ko sem bil zdrav) nisem bil niti blizu takega karakterja. Treba bo najti nacin, kako se manj smiliti samemu sebi, ker tole ocitno pelje v psihopatijo.
Nervoza, 26.06.2021 ob 00:00
Zaradi vecletnega slabega fizicnega in posledicno psihicnega zdravja postajam vedno bolj zagrenjen in zdravim nevoscljiv clovek. Se huje, zadnjic si je en znanec zlomil nogo in sem se ujel v misli, da sem pravzaprav vesel, da se nekdo trpi poleg mene.. tega me je bilo takoj za tem groza, saj prej (ko sem bil zdrav) nisem bil niti blizu takega karakterja. Treba bo najti nacin, kako se manj smiliti samemu sebi, ker tole ocitno pelje v psihopatijo.
Takšne in hujše težave je znal odpraviti dober psihoterapevt Martin Kojc. Za začetek predelaj njegovi knjigi: Učbenik življenja in Moč spomina in pozornosti.
beri kojca, 26.06.2021 ob 00:29
Takšne in hujše težave je znal odpraviti dober psihoterapevt Martin Kojc. Za začetek predelaj njegovi knjigi: Učbenik življenja in Moč spomina in pozornosti.
Imaš zelo prav!
Jaz sem od Kojca prebrala skoraj vse knjige …. so me navdahnile, pomirile, dvignile (za določen čas) ampak ….. žal živimo v Matrîcī …. the end ….
Vsi smo samo ljudje, ne očitaj si. A za svoje dobro treniraj moč pozitivnih misli, afirmacij, meditiraj in se fokusiraj na dobro in na hvaležnost. Bolezni ne poznam, a verjamem, da je um močnejši od vsake bolezni. Na nek način si jih sami nakopljemo, zato imamo prav tako v sebi zdravilo. Zapolni si dan s hobiji, ki te osrečujejo, naj te glasba spremlja na vsakem koraku, naj bodo tvoje misli lahke kot peresca in potem bo zmanjkalo prostora za negativo..
Forum je zaprt za komentiranje.