Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Posojilo ponujam ženski

Posojilo ponujam ženski

Posojilo ugodno ponujam ženski dobrega izgleda. Za vračilo se zmenimo po dogovoru. Zahtevam minimalne obresti. Glavnico in obresti lahko vračate tudi v obliki diskretnih srečanj, če hočete. Kolikšen znesek potrebujete?

a veš, da se kurbe prodajajo na drugih straneh. odkrito povedano, enkrat bo eni dopizdilo in te bo počakala z gorjačo.

jaz tudi pravim, samo lepa mora bit ☺️

Ti bi ustrezala bejba, ki trenira weightlifting in je evropska prvakinja nad 210 kg?

Pusti kontakt

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9265, 18.09.2025 ob 20:05

Ti bi ustrezala bejba, ki trenira weightlifting in je evropska prvakinja nad 210 kg?

Pusti kontakt

Moj kontakt je ustrezentrden@gmail.com

Kaj iščeš? Se zmeniva?

Tvoja postava? Koliko let imaš?

Zanimaš me. Kako postavo imaš? Piši na ustrezentrden@gmail.com

Se zmeniva, če kaj rabiš?

Anonimno 2017, 18.09.2025 ob 20:15

Zanimaš me. Kako postavo imaš? Piši na ustrezentrden@gmail.com

Se zmeniva, če kaj rabiš?

SEm zelo lepa. Visoka čez 180.

Mi bi potrebovali cca 100000€. Vračali bi pa ti žena in hči z uslugami. Je to izvedljivo?

Casher, 18.09.2025 ob 20:30

Mi bi potrebovali cca 100000€. Vračali bi pa ti žena in hči z uslugami. Je to izvedljivo?

Lahko se zmenimo. Ni problema.

Pišite na ustrezentrden@gmail.com

Kaj iščete?

Zakaj mi noben ne piše? Lahko pa pišete tudi mi na:

naravenspontan@gmail.com

priskrbljendober@gmail.com

spretentop@gmail.com

Da se kaj zmenimo. Sem prsati in fit, rad imam pajkice.

Spet ta sluzavc…! Dej , pejt spat pa nehaj ženskam težit !

Kaj misliš s tem-  da si prsati…? A to imaš tiste moške joške…maščobje …?  In kaj to.. imaš rad pajkice…a jih nosiš za šport , …?

Ne zastopim nič…daj fotko kakšen si prsati in v pajkicah, da si te znam – videti…Ker tile opisi , sam medejo…

igzekli, tud jst zmedena ker je čudno , da si prsati in fit… je kontradiktorno…

lej, ne se sramovat, če ti joški rastejo.. preveč piva…ali imaš pa preveč ženskih hormonov…

no, moški v pajkicah… če ima mošnjo , pol že zgleda nekaj za prijet…hahahaha. res bi si želele tvojo fotografijo.

ker tole ni nič…zastopiš…

A  to, da imaš toliko mailov odprtih je  obrambni mehanizem… ali si multipla oseba…in  celo narcistična , čudno to… ?!

Anonimno 9265, 18.09.2025 ob 20:18

SEm zelo lepa. Visoka čez 180.

Se spoznava in zmeniva za srečanje? Mi sporočiš na ustrezentrden@gmail.com, da se dogovoriva?

Zdaj bom postavil hipotezo: g. Ustrezen trden, Spreten top, iščem prsato in fit… itd. – tukaj namerno trola. Saj ne išče resno ženske, nihče tega ne bi delal na tak način. Morda hoče koga odvrniti od elektronskega dejtanja, ker pač zapisanemu nikoli ne moremo zaupati. Morda hoče to povedati.

Glede tega se strinjam, za božjo voljo, poiščite se raje v živo, pri plesu, v gledališču, v kinu, na avtobusni postaji, v hribih, pri teku, možnosti je neskončno. In ne bodite tako naduti/nadute, realno se ocenite, ne glejte ‘samo’ na denar, pogosto so ljudje z viškom denarja prav tisti najslabši med nami…

No, trol je izbral sicer ne najbolj posrečen način, ampak morda pa nekaj hoče ves čas sporočit, pa tega nihče ne razume?

Casher:

Koliko let ima tvoja žena in hči? Se zmenimo za posojilo v zameno za srečanja s tvojo ženo in hčerko?

Posojilo ugodno ponujam ženski dobrega izgleda. Za vračilo lahko vrnete v obliki kakor hočete, tudi da se večkrat dobiva. Potrebujete posojilo? Kontakt imam ustrezentrden@gmail.com.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close