Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek posode za malico

posode za malico

Imam kar nekaj olasticnih posodic za malico, so super za marsikaj, ampak za solato mi nekako ne gredo.

Rada bi nekaj, da nalozim oprano narezano solato, potem si jo pa v sluzbi zacinim in zmesam. Torej neka dovolj velika posoda za solato in ena posodica za preliv.

Mislim, da so v Sparu imeli tako pakirane solate, da si lahko prelil, zaprl posodo in pretresel. Tiste so za enkratno uporabo, jaz bi nekaj takega za veckratno uporabo.

Za solato so meni najboljše steklene. So pa težke za okrog prenašat. Plastika in potem kis pa olje… tudi meni ni ok.

Plehnate so mi sicer ok za solato, samo ne za okrog prenašat. Namreč še nisem našla take, da se zapre tako, da tudi tesni. Razen varianta, da daš notri solato, kumare.. tako, da ni nič mokro in potem narežeš. Pa kis, olje posebej v kakem kozarčku na navoj.

Ne skrtari in pojdi v gostilno na posteno malico.

Odgovor na objavo uporabnika
Ikrra, 07.06.2021 ob 10:34

Ne skrtari in pojdi v gostilno na posteno malico.

To zal ni mogoce.

Kosilo gre ze kdo iskat za vse, jaz s svojega delovnega mesta ne morem, tako da kosilo pojem. Potrebujem pa se vsaj 2 malici in eno vecerjo, saj delam od 6 do 22. Vzamem s sabo kaj suhega in sadje, jogurt, kaj takega in solata mi tudi zelo pase, ker me nasiti, a se ne nazrem.

Steklene so tudi meni nasploh fajn za hrano, a so zoprne za okoli nosit, z avtom se gre, s kolesom je pa res zoprno.

Priporočam: https://www.mimovrste.com/posoda-malica/tefal-skleda-za-solato-master-seal-to-go-xl-n1071310-26l Je pa kar velika 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
tefal skleda, 07.06.2021 ob 17:12

Priporočam: https://www.mimovrste.com/posoda-malica/tefal-skleda-za-solato-master-seal-to-go-xl-n1071310-26l Je pa kar velika 🙂

Super!

Tocno to potrebujem!

Hvala!

Samo tale Tefalova je tudi plastična?

Drugače na splošno, kar imam Tefalove posode, je super.

Aja, tudi jaz s kolesom to tovorim okrog :). Tako, da ja, steklene so sicer super, amapk zelo težke :). Tako, da jaz malce komibiniram: steklo, plastika, pleh :).

So pa Tefalove ok, ker res tesnijo. Da ni potem vse mokro po nahrbtniku.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close