Posoda za zdravo kuhanje
Mogoce res ne spada na ta forum, ampak ker je ze forum o (zdravi) prehrani, nekako posredno le spada sem. Prodamo NOV 15-delni komplet posode, ki vam omogoca nadpovprecno kakovost kuhanja, saj bo vaša druzina uzivala v jedeh lepega videza in odlicnega okusa, hkrati pa boste uzivali hrano, ki je bogatejsa z vitamini, minerali in drugimi hranili. Posoda je idealna za kuhanje z malo tekocine, pri nizki temperaturi ter za kuhanje v nadstropjih. Ima dozivljenjsko garancijo. Za vec informacij pisite na e-naslov ali poklicite 041 / 412 104
To opevanje me je spomnilo na ona dva, ki sta prodajala AMC. Toliko sta poveličevala ta zdrav način prehranjevanja (poleg kupa denarja za posodo, bi bilo potrebno verjetno še na kak tečaj zdravega kuhanja), potem pa sem ju vsak dan videvala v menzi, kjer hrana nikakor ni bila kuhana na “zdrav” način, kako sta nosila polne pladnje nezdrave hrane in jo tudi komplet zmazala. To mi je bil zadosten dokaz, da ta hrana ni tako dobra, kot govorijo. In tudi v navadni posodi se da kuhati na zdrav način. Bistven je način kuhanja in sestavine, ne pa posoda, ki ima tu precej manjšo vlogo.
Jzst, bravo!
Prijateljica si je pred leti nabavila to AMC posodo v kompletu ( nekaj kosov se nikoli ni rabila) in sin je po mesecu dni izjavil, da se bo odselil, ce ne bo kuhala spet tako kot je vcasih. Po njegovih besedah sodec, je bilo vse brez okusa in o kaksni skorjici ne duha ne sluha.
Ne morem soditi, ker ne poznam. Je pa res, da lahko zdravo kuhamo v eni posodi in zato res ni treba imeti ne vem kaksno baterijo.
Posodo sem kupovala s premislekom, vedoc, kaj rabim in cesa ne. Lp
Forum je zaprt za komentiranje.