posoda taperwer
Jaz sem nad to posodo precej razočarana. Ko smo imeli predstavitve in kupovali na veliko, je predstavnica zatrjevala, da se ne bo “luščilo”, kot na navadni plastiki. Pa se po nekaj letih lušči, tolaži me pa to, da večinoma še dobro tesni. In tako se rajši, če že kaj rabim, odločim za cenejšo varianto in tiste mi ni žal.ko ni več za rabo. Zaradi cene seveda.
Lp!
Zanimivo. Jaz imam precej te posoda (tudi moja mami) in se še nobena ni začela luščiti. Vse so še vedno brezhibne. Ena mi je res počila in so mi jo brez vsake besede zamenjali, kar je tudi bistvo te posode – reklamacije upoštevajo ne glede na to, koliko je posoda stara. Jaz bi jo na tvojem mestu reklamirala. Edino kar se mi je zgodila pri nekaj pokrovih bele barve je to, da so se navzeli barve (npr od lubenice), pa to se mi ne zdi kritično. Posoda je res draga (kupovala sem jo že dolgo preden sem šla na svoje, pač sem in tja kakšen kos), vendar meni se zdi da odtehta vse “curver” variante, ki še po nekajkratnem pomivanju neprijetno dišijo po novi plastiki. Meni se stvar obnese, pa še “za dušo” je ta posoda – lepa na pogled in enostavna za vzdrževanje. Pa tudi za transport je enkratna – večkrat v njej prevažamo hrano sem in tja – malo zdrži toploto, odlično tesni.
No, sem se pa spomnila da rabim novo podlogo za valjanje, ta se mi je pa res precej zdelala (pa po moji krivdi, vem) ;-)).
Forum je zaprt za komentiranje.