posnetki na voicetracerju-kako poslati
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Računalništvo, telefonija, internet in televizija › posnetki na voicetracerju-kako poslati
posnetek na voicetracerju sem želela poslati poreko e-pošte, vendar se zdi datoteka prevelika (24 k), skratka ni šlo. Kako lahko preko e-pošte pošljem ta posnetek ? (s klikom na datoteko mi ponuja možnosti enkript, esnkript kot,…vendar teh ukazov ne poznam.
S programom WinRAR skrči to datoteko…
WinRAR-ali je ta program sestavni del windowsov ter če je,kako ga poženem oz. kako skrčim datoteko; če ni, kje se ga dobi?Hvala
WinRar audio datotek ne bo kaj dosti skrčil.
Audio datoteke lahko dobro skrčiš z raznimi audio kompresorji (npr mp3).
Probaj malo bolje napisat kakšno datoteko sploh imaš (velikost, format), ker 24k je majhna datoteka in jo komot pošlješ po mailu.
windows media audio file, 2.6M (oprosti zmotila sem se pri zapisu velikosti) gre za 1,5 urni posnetek nekega predavanja, snemano na voivce tracer z usb- jem na koncu; direktno vtakneš v vhod računanika in je tu datoteka z gornjo oznako.
wma je pa že kompresiran format in če je 1.5 ure v 2.6MB je brezveze še kaj bolj stiskat.
Ampak tud 2.6 MB bi moralo gret po mailu. Kater mail pa uporabljaš?
gmail
Kolkor vem Gmail podpira priponke do 10 MB…tko da bi moglo jit.
pa ne gre.poskusila sem z manjšo datoteko, pa gre. Očitnbo bom morala posnetke skrajšati?!
halo!Se opravičuejm, ne vem kaj mi je da ne znam rperačunavati kilo v mega-Datoteka je 28 mega, ne pa 2,8! Kaj lahko storim?
Forum je zaprt za komentiranje.