Posmehovanje slabo plačanim
Ob takih izjavah se mi pa dvigne pritisk:
blagor vam, ki lahko nabijate, da ste “polni denarja”, pri tistem revnem jurju, ki ga komaj zaslužite, potem ko napraskate skupaj še malco in prevoz, da vam nohti krvavijo………[/quote]
Kaj se plete v glavah ljudeh, ki se posmehujejo vsem, ki pošteno delajo in so vseeno zanič plačani?
blagor vam, ki lahko nabijate, da ste “polni denarja”, pri tistem revnem jurju, ki ga komaj zaslužite, potem ko napraskate skupaj še malco in prevoz, da vam nohti krvavijo………[/quote]
Kaj se plete v glavah ljudeh, ki se posmehujejo vsem, ki pošteno delajo in so vseeno zanič plačani?[/quote]
Mislim, da je bila lepolaska narobe razumljena. Ona je napisala, da jo motijo tisti, ki trdijo, da so polni denarja, dejansko pa imajo 1000 eurov, skupaj z malico in prevozom. Ne gre za to, da bi se komu posmehovala, ampak 1000 eurov plače z vsem skupaj pa res ni bajna plača.
nisem vedela, da imaš z eno možgansko celico lahk tud disleksijo. eni imajo res nesrečo.
se pa itak ne čudim več, ko sem firmo odpirala mi je dokončno potegnilo, da folk niti najbolj enostavnih navodil ne more sprocesirat, če niso povedi enostavčne in artikulirane v stilu vzgojiteljice v vrtcu… se mi prav smilijo tisti podjetniki ki so dovolj veliki da morajo še zaposlovat…..
nisem vedela, da imaš z eno možgansko celico lahk tud disleksijo. eni imajo res nesrečo.
se pa itak ne čudim več, ko sem firmo odpirala mi je dokončno potegnilo, da folk niti najbolj enostavnih navodil ne more sprocesirat, če niso povedi enostavčne in artikulirane v stilu vzgojiteljice v vrtcu… se mi prav smilijo tisti podjetniki ki so dovolj veliki da morajo še zaposlovat…..[/quote]
Tudi z eno sivo celico se menda da namnožit vejice, če se malo potrudimo? 😉
To ne dozivis nikjer drugje, kot pri nas in na balkanu. Berem, glesam, poslusam… Sploh ni vazno, kaj kdo dela, vazno, da nima vec, kot imam jaz. Ko bo imela tista v ju v pisarni tako aco, kot jo imam jaz zq trakom, bo vse kul. Vsaj tako vecina razmislja naših slovenčkov, nihče se pa nikoli ne upa zase postavit. Se spomnem, ko sem delal v privat firmi na mrazu , na vrocini, brez stranisca, pozimi brez ogrevanih prostorov za malico, brez garderob, so vsi med malico, ko sefa ni bilo govorili, da so preslabo placani, da ne placuje dodatkov, da naj zrihta vsaj garderobo, da ne bomo malicali na temperaturah kakrsne so bile zunaj itd. Pa sem sklical sestanek. Kaj mislite, da je bilo? Jaz sem govoril, v imenu vseh, ko se je direktor razrepencil, kaj se gremo, so pa te slovenčki, z njim potegnili in mu dali celo prav za čisto vse. Kaj je bilo? Letel sem jaz. Tako da ne nabijajte po forumih, ovce, zase se postavi. Rea, da je delo težko dobit, predvsem je pa težko dobit dobrega in vestnega delovca. Če to si, služba ni problem. In to vsak direktor ali pa nadrejeni ve. Dobrega in zanesljivega delovca bo vsqk nagradil, samo se je treba zase postavit. Samo to vas itak večina šupkov ne zna. Dobro da imate forume, da se tukaj jajcate.
Kaj se plete v glavah ljudeh, ki se posmehujejo vsem, ki pošteno delajo in so vseeno zanič plačani?[/quote]
Glej, ali nimaš kaj bolj pametnega za počet v življenju, kot da se sprašuješ, kaj se plete v glavah arogantnim idiotom? Škoda časa, celic in napora za tako razmišljanje…
Glej, ali nimaš kaj bolj pametnega za počet v življenju, kot da se sprašuješ, kaj se plete v glavah arogantnim idiotom? Škoda časa, celic in napora za tako razmišljanje…[/quote]
In zakaj si morala TI isto nardit. Jaz sem vsaj na skretu in serjem in lahko se malo virtualno takisto pocnem. Mgrrfffffmfmmmmmmghhhhh ahhhhhh
Forum je zaprt za komentiranje.