Poslušanje glazbe pri diaprojekciji
Hvala Max sem že en korak dalje v mojem skromnem znanju dela z Pewerpointu.
Sedaj sem si naredil album s fotografijami ter dodal skladbo ampak ko kliknem predvajaj diaprojekcijo se mi odpre samo prva slika in glazba se začne predvajat ter se predvaja ob prvi sliki do konca, torej se diaprojekcija ne nadaljuje.
Želel bi da se diaprojekcija izvede od prve do zadnje slike – samostojno, ter se ob njej predvaja glazba ki jo določim.
Prosim za pomoč
Tukaj boš pa moral mp3 spremeniti v wave format in potem boš moral dodati prvemu slide ta wave zvok (na desni moraš izbrati Slide Transition) –> Sound (izberi zvok) –> in spodaj obkljukaj Loop…, da ti bo ista glasba špilala čez celo projekcijo… Da pa se bo projekcija izvajala samostojno, moraš pa tudi v oknu: Slide Transition, spodaj ko piše Advance Slide, določiti, koliko časa bo recimo en slide prikazan (izberi opcijo automatically after in daš npr. 5=5 sec.). Zgoraj imaš pa še druge efekte, ki jih lahko sprobaš (kako se posamezna slika odpira)…
Lp, Max
Mogoče sem za koga totalni nevednež ampak iz mp3 v wave format???
KAKO???????????
Kar se pa tiče diaprojekcije, ta se izvaja sama (čas prehoda sem sam določil), ampak samo takrat ko nisem dodal zvoka. Za primer se dodal zvok od Bethovna ki je že v powerpointu ampak predvaja se samo ob prvi sliki. Pred sabo imam slo powerpoint in pa knjigo pa to nikjer ne piše.
NA POMOČČČČ!!!!!!!
Lahko za začetek narediš recimo 3 prazne slide-e (v njih napišeš samo zaporedne številke, da boš videl da se spreminjajo). Potem se postaviš na prvi slide in na desni strani izbereš opcijo Slide Transition in tam vse urediš. Dodaš zvok, obkljukaš opcijo Loop in spodaj še izbereš automatically after xx sec, da se bo avtomatsko odvijal slide… Da ti bo glasbo predvajal naprej, izberi Loop opcijo. Gre? Katero verzijo PP imaš oziroma Office-a?
Lp, Max
Max glavni si. Približno sem se ravnal po tvojih napotkih (približno zato ker očitno nimava iste verzije povrhu imam še slo.) ampak si mi zelo pomagal. Diaprojekcija dela zraven pa še zvok od začetka do konca.
Hvala
Imam pa še eno vprašanje s katerim sem se že prej ubadal pa sem ga opustil dokler nisem osvojil tega koraka, vprašanje pa bom zastavil na novem foromu in če ti bo vprašanje jasno (v kar ne dvomim) se zahvaljujem za odgovor.
LP Ferdo
Forum je zaprt za komentiranje.