Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poslala sem pritožbo na LPP vendar mi niso nič odgovorili

Poslala sem pritožbo na LPP vendar mi niso nič odgovorili

Včeraj sem pisala kako je bilo na avtobusu za Vrhniko vsaj 100 najstnikov, ki so šli na Noč na Vrhniki. Pritožbo in vprašanje zakaj niso organizirali dodatnega avtobusa, saj se to dogaja vsako leto sem poslala na LPP, vendar niso nič odgovorili. Ali mislite, da je taka zadeva za prijavit inšpekciji?

!!!

aaaaaam, prijavit ker je bila gužva na busu???

Ne se smešit.

Še dobro, da se ne voziš z vlaki, kjer je pogosto v najprometnejših urah toliko ljudi, da moraš stati. Pelješ se lahko precej dlje kot od Lj do Vrhnike. Komu bi pa to prijavila?

Če veš, da bo gužva, se tisti dan ne vozi z avtobusom, pa je.

je 8 dni. so ga že prekoračili?

ma lpp-ju dol visi za vse pritožbe. sama sem imela pol leta nazaj neljubo izkušnjo, pa ni duha ne sluha od njih.

nisem iz lj in na (P+R) trolo grem cca 4 krat letno, ko grem na pregled v UKC. nazadnje sem hotela plačat s telefonom, po treh neuspešnih poskusih sem ugotovila, da so mi otroci preštimali telefon in da je zvočnik potiho in da verjetno naprava ne sliši mojega klica. ene pol minute sem potem sprobavala aktivirati zvočnik, pa mi je voznik jebal vse po spisku in me podil ven. stopim do njega, se opravičim in na hitro razložim, da rabim samo še sekundo in plačam, nakar mi je preklel vse žive in mrtve in to tako naglas, da so ga slišali tudi tisti na zadnjih sedežih. ta čas mi je uspelo aktivirati tvočnik in naprava je potegnila, pa me je kljub temu spodil dol. zapisala sem si registrsko trole, točen čas in postajo, jim pisala, pa se niso opravičili.

Samo zato, ker je bila gneča na avtobusu, se ne moreš pritožiti inšpekciji. Lahko pa predlagaš dodatne avtobuse, ampak samo, če je gneča vsak dan.

Saj bodo odgovorili, samo tako hitri niso.

Prav je, da se pritožiš. In dobro, da si me spomnila. V četrtek ni bilo z glavne postaje v LJ avtobusa do Vrhnike, ki ima odhod 19.10. Enostavno ga ni bilo in smo čakali na naslednjega ob 19.30.
Tudi enkrat na Vrhniki se nam je zgodilo, da enega od busov vmes ni bilo. Sklicevali so se na dela na cesti (namesto na B. J. na počivališču na Vrhniki).

Pred tremi tedni (ali kdaj že), ko je bila matura – za vse srednje šole na isti dan -, se je vsem srednješolcem pouk začel pozneje kot sicer in je bil avtobus z Vrhnike tako poln, da vsi sploh niso mogli nanj. Tudi to je situacija, ki je predvidljiva, in bi lahko dali vsaj ta velike buse, če že ne dodatnih.

Ampak jim dol visi. Vozni red je zaradi lepšega (ko ni konice, je bus skoraj vedno na vmesnih postajah prezgodaj, ker mu ni treba ustavljati in spuščati oz. pobirati potnikov). Če tega ne veš in se zanašaš na vozni red, ga zamudiš.

Ja dijo mijo kaj za en kreten te je pa peljal? Drugače pa šofer te nima pravice vreči z busa, saj kontrolo kart vršijo kontrolorji. Šoferji samo vozijo, ampak eni so ostali še v starih časih in mislijo da lahko komandirajo po svoje. Sicer pa četudi bo šofer prijazen in te bo spustil brez plačila gor, boš sama kriva če te dobi kontrolor brez “karte”. Kazen je 40 €.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close