poskusna doba
Pozdrav!
Sicer vem, da prehitevam, pa vseeno….
Dala sem prošnjo za delo v javni upravi, pogojem sicer ustrezam, razgovorov še ni bilo, tako da mogoče iz vsega skupaj ne bo nič:((
Trenutno sem zaposlena, v privat firmi, za nedoločen čas, plača je bolj tako tako, še posebej tista na papirju je za zjokat, dela je za 2 – delam sama, vsak mesec naberem kar nekaj ur….Pa vseeno, plača je, nikoli nismo v strahu, če bo, knjiga mi ravno ne grozi…
Kljub vsemu pa bi rada menjala.
Zdaj pa me zanima, kako je s poskusno dobo v javni upravi, na inšpekciji….v razpisu imajo napisan pogoj poskusne dobe. Kdo, kako ocenjuje, po kakih kriterijih, imaš kakega mentorja…? S kako napako te ocenijo negativno in te ne zaposlijo? Upoštevajo, da si nov, da še ne poznaš vseh njihovih ljudi in postopkov, da pa se privajaš in učiš? Kako je potekalo pri vas? In mogoče kdo ve, koliko (%) jih opravi in pri kolikih se odločijo, da to niso pravi ljudje zanje?
Naj povem še to, da to ni delo z nekim nazivom in univ.izobrazbo, je za 5.stopnjo.
Ne bi rada dala tu odpovedi, tam ne opravila in v končni fazi pristala na zavodu.
Hvala vsem, ki mi boste lahko pri tem kaj pomagali.
LP; Boka.
Forum je zaprt za komentiranje.