poškodovani lasje
Lepo pozdravljeni!
Naravna barva mojih las je temno rjava z dosti rdečega pigmenta.Ker sem si vedno želela blont lase,mi druga ni preostalo kot pa blanžirati lase (12% peroksid) , da izbijem rdeč pigment.Naj povem še to, da imam tudi dolge lase. Zaradi blanžiranja, pa so moji lasje tako suhi in brez leska:( kaj mi priporočate?katere izdelke in kaj vse od izdelkov?olje?balzam?masko?trenutno uporabljam šampon od fitovala za suhe in poškodovane lase+ maska od nivee pri vsakem pranju, pa se mi zdi, da ni nič kaj bolše z lasmi.Kaj naj uporabim za lesk?
najlepša hvala za odgovor,pa lep dan vam želim,
Priporočam produkte, ki so prav za intenzivno nego las. Izdelkov je zelo veliko, svetujem pa ti lahko med temi, ki jih uporabljamo, kajti te dobro poznam. Naprimer Tigi šampon Honey&Oatmeal+ obloga Honey&Oatmeal, nato pa styling produkt Shine Junkie, ki je za lesk in končni videz.
Nato so zelo dobri izdelki od Welle linija SP. Hair Repair šampon ter power maska za lase. Za končni styling enako. Teh produktov je res kar nekaj, vendar ti svetujem, da se posvetuješ s frizerjem kamor hodiš, kajti produkti, ki so namenjeni profesionalni rabi, so sigurno boljši, a malo dražji, na dolgi rok pa se obrestuje.
lp alenka
Forum je zaprt za komentiranje.