Najdi forum

portugalska

je že kdo bil na portugalskem…..kako, koliko je stalo…..se splača it z svojim avtomobilom ali bolje poleteti z avijonom, in si potem dol odvisen od prevoznih sredstev….
portugalska me namreč ful mika….sam ne vem na kakšen način bi čim lažje prišla dol….bi šla pa kampirat….ne poležavat v hotelsko sobot.

tut jaz bi šla..

kdaj pa misliš iti

Js tud , js tud, gremo vsi skp. Mavro pelje z Getzom.

_________________________________________________________________________ Dragon - Bog ima obraz.

No.1 damo pa v prtljažnik

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

al pa na streho.

lp ajs

TRENUTNO MI NI DO HECA

Če se ti da furat 5500km potem se ti splača 🙂 za pot računaj kakšnih 200 jurjev, benz je tolk kot pri nas v španiji je pa najbrž že cenejši, kempi, trgovine in to je precej poceni, sam malo je treba poiskat. Pa ne No.1 s sabo vzet ker ti bo celo pot zamorila, neki je slabe volje…

lp ajs

Nikamor ne greš, frajer, a si pozabil, da si mi obljubil odhod v opero naslednji teden. Si rekel, da boš v Najs traju včeraj, pa te ni bilo, kaj se pravzaprav greš??? Na mobilca te pa tudi ni za dobit, skos se ena glupa uvertura vrti….

ka ji pa na strehi plac rihtas! saj ni thule… pa taaaak lepo poje, skoro ka u operi, hehe

Želel sem si le tebe in norih portugalskih dni
nigdar ne bom pozabil tistih tvojih solznih oči…

_________________________________________________________________________ Dragon - Bog ima obraz.

Ja, ta uvertura je kar naprej gor….džizs, da mi takoj prideš v Najs traja in nobenih izgovorov več.

Ja prou no, kaj pa čm.

Eh, spet bo treba celo noč seksat… Upam, da si vsaj sarme skuhala. 😉

Sarme zdaj poleti, a se ti rola??? Najprej šiht pol pa žretje. Kakšno prižganko dobiš, to bo pa tudi vse….no, če se boš dobro odrezal, lahko pade kakšna polnjena paprika, hehe.

ja pol pa doma ostan…dooh

LP

ti sam ajsija posluš;)

LP

zakaj pa ne?
saj veš, da te imamo radi

buc buc

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Z avtom je hudičevo daleč (sem že bil).

Sicer pa:

Lizbona: Easy Jet ali Air Berlin iz Milana ali Salzburga
Faro: Air Berlin iz Salzburga

hm, jaz bi bolj kot turistične informacije potreboval informacijo, ali obstaja na Portugalskem izvajanje skladnega regionalnega razvoja glede na njihovo lokalno samoupravo in kako to vpliva na konkurenčnost njihovega malega gospodarstva….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close