Najdi forum

portugalska

ziv!

mene pa zanima ce kdo pozna kako ugodno, poceni varianto. kako ste vi potovali z letalom na portugalsko. brskam po netu in me zanima se kak vas nasvet iz izkusenj. lahko leti kamorkoli na portugalsko, le da je kolikor toliko ugodno.

hvala in pozdravcek

J.

Morda te zanima LP. Vodiča posodim za eno leto.

Pokliči.

LP!

Š3tof

ne, ne samo letalske karte. vodica imam v knjiznici. hvala drgac.

Čau!

Jaz sem potovala z Easy Jetom pa Ryanairom predlani.
Najprej sem šla iz Celovca do Londona z Ryanairom za ene res male pare, ker takrat so mel glih akcijo, nato pa iz Londona z Easy Jetom do Porta. Med leti sem čakala 2 al 3 ure na Stanstedu.
U bistvu se da dost ugodno čez preidet, sam moreš mal skombinirat tele lete, naštudirat kombinacije pa se da. Jaz sem dala mislim da v eno smer okol 26 jurjev, vse skupi + za bus iz Porta v Lizbono še ene 2, ker sta si Porto pa Lizbona ene 4 ure vožnje stran.

ups, zatipkala sem se… mesto v Portugalu ni Porto, ampak Faro

hvala!

hej,

včasih imajo ugodne karte tudi na STA, letiš iz Ljubljane, vendar pred nekaj leti ni bilo direktne povezave.

sicer pa zdaj iz Stansteda leti Ryanair v Porto, ob pravem času so cene lahko res smešno nizke!

lep pozdrav

se neki me zanima:
pri teh poceni letalskih prevoznikih. a gre to na verzijo fist minute- ce rezerviras letalsko karto 5 mesecev prej bo cenejsa kot ce jo bos rezerviral 2 meseca prej?
DRŽI?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close