Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice portorož ali čatež

portorož ali čatež

Ta teden bi radi šli za tri dni nekam, kjer imajo tudi otroške bazene. Mislili smo iti v Bohinj, pa je ravno ta teden zaprt. Zdaj se nekako odločam med Bernardinom in Čatežom. Kakšne so vaše izkušnje ali predlagate kaj tretjega?

Aja, tudi cenovno me zanimajo razlike.

Ne prvo in ne drugo ti ne priporočam. Meni ni vredu nobeno ne v Portorožu ne v Čatežu. Če misliš iti kam na bazen, da se vsaj lepo spodobi ti priporočam Laško.
lp,

Meni v Portorožu bazeni med Riviero in Slovenijo. So zelo čisti, kar je meni najvažneje. V Čatežumsem bila enkrat in imela zelo slabo izkušjo, v bazeno plaval otroški kakec in ga ni nihče odstranil, dlake in lasje so bili po tleh. Meni se je čatež zameril in ne grem več. V Pororožu je veliko možnosti za krajše izlete, greš na ogled Solin, v Piran in potem ogled Akvarija.

V Rimskih termah imajo trenutno 50 % popust na karte. Sigurno se splača. rek kuponko.si. Jaz še nisem bila, izgleda pa obetavno. Čatež – ne, hvala, pa ga imam za vogalom.

Hvala za izkušnje 🙂 . Za Laško sploh nisem vedela, da imajo vse to, sem sedaj prečekirala in mislim, da bomo res šli kar tja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close