Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek portali za samske – poden od ljudi?

portali za samske – poden od ljudi?

Ce je ona tista MOJA prava jo bom nasel, bres skrbi. Pa tudi obratno je res. Nc skrbet …

samska – ti si pa hudo zakomplicirana, rogla in lep dan – a prej ne bi šlo al kako?

No, lep dan je že fajn da je. Ni pa nujno, da je smučanje :). To je bil samo en od predlogov :). Lahko pa tudi recimo drug teden kak izlet v hribe :). Ta vikend sem žal že zasedena, grem malce na potep :).

čak mal, a aleksandra tud išče?)) se pravi da rabita 2 kom?)) ja se bojim, da tud ti verjetno ne izpolnjuješ vseh kriterijev za relativno normalnega moškega…zato pa obstaja nekaj čemu se reče kompromis, a ne?))
drugi predlog je bil rok oz kdo iz teh forumov, pa tud pogrebi niso kar tako za odpisat oz sedmine))

ne, jaz sem ok, bi pa sodelovala pri parčkanju 🙂

Kriterije, ki jih je napisala aleskandra, da ne bo pomote.
In ja, jaz te kriterije izpolnjujem torej jih lahko tudi od moškega zahtevam, a ne? Menda pa ja niso ti kriteriji tako hudi, da jih moški ne bi mogli izpolniti? Kater kriterij pa gre tebi v nos 🙂 ali pa jih je mogoče celo več takih, ki jih ne izpolnjuješ? Mogoče tisto o športu :)?
Sem ti že napisala, da sem pred časom kontatirala z nekaterimi, ki so pisali na to temo. In da ne bi točno o imenih in kaj smo se menili.

čuj ti..kak si zakomplicirana:P…ne meni se tolk…raj neki ukreni…nekaj kar bo obrodilo sadove…takšne in drugačne:)

nisem bral krterijev, še manj pomembno je ali jih izpolnjujem al ne, ti si tista ki išče, ne jaz, zato mi tud ne more it kateri kriterij v nos))
no midva nisva bila v kontaktu, tako da tud ta podatek mi ne pove nič, pove pa veliko o tebi…in se bojim, da če bi jaz bil v poziciji nekoga, ki išče, bi ti rekel da ne izpolnjuješ zelo pomemben kriterij in če pes taco moli tja kamor mislim, se te ne bi niti z palico dotaknil)) ampak kot sem rekel, ti iščeš , tvoja izbira))

Potem pa preberi kriterije preden komentiraš. Ker komentiraš čisto izven konteksta, fleshgordon.

kaj čem brat, že 100x napisano tu gor, že 100x slišano kje drugje, imaš kriterije kot jih ima vsaka najstnica pri 15 letih)) nič posebnega))

A ni tisti CE v bistvu ČE? (ker od kdaj je pa CELE čarobna beseda)

Torej zakaj komentiraš, če nisi prebral?
Komentiraj, ko boš vedel o čem teče beseda. ALeksandra je lepo napisla kriterije, ki te očitno motijo.

Ljudi se ne izbira kot se izbirajo obleke in potrosni material. In ja CE je ČE 🙂

[/quote]
kriteriji , ki jih izpolnjuje 80% ljudi , ki jih poznam, in poznam jih veliko, zato je na mestu naslednje vprašanje? kje ti živiš? ))

slabo kaže na kako ohcet tole 🙂

ne hodim na poroke, ampak na tole bi pa šla 🙂

dobro, tista postavka o alkoholu, to je stvar diskusije)))

jaz bi tud prišel na tvojo…seveda v primeru če mi poprej daš pismen seznam kriterijev, da se bi potem čudno gledala na poroki)))

Fleshko, ti pa res nič ne razumeš. Si mogoče opazil kak je naslov te teme?
In primerki s teh portalov nikakor ne izpolnjujejo teh kriterijev. 98% jih ne izpolnjuje. In o teh portalih teče beseda. Zakaj pišeš, če ne veš o čem je rdeča nit. Tema je o teh portalih, ti pa pišeš na dolgo in na široko, zraven pa trdiš, da teh portalov ne uporabljaš. Kako potem lahko komentiraš? NE TEMA NI O MOŠKIH NA SPLOH, AMPAK O TISTIH OMENJENIH V NASLOVU in seveda tudi o ženskah na teh portalih, amapk ti z njimi tako nimaš izkušenj.

Manjkata še dva kriterija: samskost in pa starost do nekje 38 let. Da ne bo zdaj debata o vseh super in fajnih poročenih moških. Saj so res fajni, ampak niso več na razpolago.

eh, moški ne trudi se, ker ne izpolnjuješ enega kriterija, ni pravi letni čas))

jaz bi tud prišel na tvojo…seveda v primeru če mi poprej daš pismen seznam kriterijev, da se bi potem čudno gledala na poroki)))[/quote]

težka bo ta :)) o moji poroki namreč

nehi me hecat, ti 🙂
če bi že prvi pogoj izpolnjeval, tisti iz katerega vse izhaja: spoštljivost, potem ne bi smela met težav

kje bi pa sedela midva na tej poroki ? :))

Fleshko, veš, da so vsi letni časi primerni, vsi so lepi in fajn. Samo kaj ko moskemu111 ni do stikov v reali 🙂

a zakaj komentiram? da mi mine čas?))) no s kriterji sta začeli z aleksandro))

sem se ravno mislila oglasit, da manjka najbolj pomemben kriterij :)))))

Kolk romantično.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close