portali za samske – poden od ljudi?
Ja, Aleksandra se strinjam glede Moskega111, če res izpolnjuje vse te kriterije 🙂
Moski111, kaj praviš na kako skupno smučanje na Rogli? Ali pa kaj podobnega? (upam, da nisi 50letnik 🙂 ali pa 20letnik).
Se priporočam za kontatke še vseh ostalih kolegov, ki izpolnjujejo te kriterije. Bom odprla en mail, če si za pisanje.
Metulka, to povsem drži, kar pišeš. Jaz sem s podeželja. Tam vsak vsakega pozdravi, ogovori. Ko pridejo mestni v hribe in če jih pozdraviš, te samo grdo pogledajo. Izjema so pravi planinci. Izletniki pa večinoma grdo gledajo ali pa suho odzravijo v smislu kaj ti pa je, da mi težiš? Kako naj človek potem začne kak pogovor?
Samskaa, tebe pa ne razumem. Tu jamraš, da nimaš kje spoznati moškega, ki bi ti odgovarjal a veš, da se jih nekaj javlja v tvojo temo. Če ne boš prestopila svoje lastne kletke, močno dvomim, da ti bo ‘kter sam padu not’.
Če si ti dobra in lepa duša, zakaj ne bi bil še kdo tu gor? Saj ni nujno, je pa mogoče. Tako, kot je mogoče, da nisi ti ravno takšna, kot si se tule opisala.
Hmmm, se mi zdi, da je aleksandra napisala… da je človek zlagan le toliko, kolikor laže.
Prav, da ne bi o imenih, ker to je pravilo anonimnega foruma.
Je pa res, da so ljudje v svoji anonimnosti precej glasni, v realni se pa skrijejo.
Moski smo povecini v moski druzbi, zato poznam veliko samskih moskih. Neeee to ni nobena sreca (vsaj zame ker nisem roza). Zenske ste okrozene z zenskami zatorej poznate veliko samskih (seveda ne samo samskih) zensk.
O organizaciji pa… Aleksandra dal sem pobudo ze lansko leto pa odziva ni bilo. In kaj to pomeni? Da je lazje takole klepetati preko neta, brez obveznosti, brez moznosti da te nekdo prizadane (ce le nisi prevec obcutljiva oseba, ki jo lahko ze besede uzalijo), kot da dovoliti nekomu da vstopi v tvoje zivljenje in ti z dejanji in svojim zivljenjem dokaze stavri ki si jih zelis ali pa pusti v tvoje zivljenje novo razocaranje.
a bi midve mal TSH pomešale? :))))[/quote]
ja, mogoče se začneva družit in se bova sinhronizirale tko k se ženske z menstruacijo :))
jaz lj – ti ??[/quote]
jaz imam pa v lj tirologa. 🙂
drugače pa iz ‘kmetov’. :)))
ajde, sinhornizacija!! sem čisto na 0,000.
moski111,
ne vem kaj si skušal organizirat, ker sem redko tu gor, razen zadnjih par dni.
Se pa strinjam s tem kar si povedal: večina ljudi na netu išče, ampak ni za srečanje v živo. To sem ugotovila.
Je pa tudi nekaj. Obstajajo neki dogodki za samske pa podobne zadeve pa se vse dogaja v LJ. Ne vem ali je v vseh ostlaih krajih neko mrtvilo ali kaj? Saj kdaj pa kdaj it v LJ ni problem, ampak za neko redno druženje je pa fajn imet družbo recimo v krogu 70km okol doma.
flashgordon, jaz vsaj priznam, da mi ni več do kmetovanja. Če bi mi bilo, bi delala kak kmetijski faks ali kaj takega, da bi mi prav prišlo na kmetiji.
Tebi želim pa veliko uspeha pri kmetovanju, ker glede na tvoje post, bi rekla, da si kmet. In da veš kako se na kmetiji trdo dela.
moski111, seveda, ampak kot si rekel, če ti je do nekoga. Potem seveda zamenjaš službo in kraj bivanja. Ampak, jaz govorim o tem, da tega nekoga nimam.
Flesko, samske moške, ki izpolnjujejo moje kriterije 🙂 oz. Aleksandrine.
In bodi prepričan, da imajo tile fantje s kmetij tudi kriterije, ki pa jih jaz ne bi izpolnila. Tako, da žal ne bo šlo.
Kater je pa drug predlog? Aja iskanje na pogrebih?
Moski 111, saj pravim, da bi se preselila na drug konec SLovenije, če bi bil tisti prav tam doma.
Ja, moski111, najboljš, da se zmeniva na Rogli ko bo kak lep dan :).
Forum je zaprt za komentiranje.