portali za samske – poden od ljudi?
S takim načinom razmišljanja boš celo življenje samska. Jebale te iskrice. Katera normalna zveza temelji na iskricah? Ki pri normalnih ljudeh izginejo v enem letu?
Ženska okoli 30 bluzi o iskricah, to ni res..Išči kompatibilnost, skupne interese, ne iskrice, sej pa nisi 16 stara.
In ni čudno, da ti nič ne ostane, če vse samske tipe čez 30 apriori obtožuješ, da so sigurno pijanci, luzerji, ne vem kaj vse.
ajoj, spet vsak na svojem bregu razočaranja.
me pa zanima punce/ženske; kaj hudiča ste to tako resno študirale, da ste študij končale pri 30ih?
Z ženskami je popolnoma enako kot opisuješ moške. Vse bi nekaj rade pa ne bi rade. Odpisujejo sploh ne! Če pa že pa eno, dve besedi (to vsaka 10-ta).
Problem je v tem, da ni nobene resnosti. Vse se nekaj počne, ker se mora. Iz neke notranje nesimetrije.
V bistvu pa, kako naj bo tole drugače, malo poglejte naokrog – vsa država je neresna, nedelujoča, in tako pokvarjena, da že smrdi. Država smo pa ljudje! Tudi vsi ti, ki stopicajo po portalih. Mislim, da sem povedal dovolj.
Pa niti ni to pomembno. Ampak kaj ima študij veze s samskostjo? Ravno obratno, to so leta ko se kar lepijo nate, ko res ni frke spoznati cel kup različnih ljudi.
Jaz na faksu nikoli nisem bila samska, tisto malo, kar sem bila je bil pa samo oddih pred novo izbiro.
Res mi ni jasno, saj sem študirala, imela tipe in kljub temu dosegla univ.dipl.ing.. Tudi moža sem spoznala v teh letih.
Joj, ko ti nič ne razumeš. Glej, iščem nekoga s skupnimi interesi, zakaj pa misliš, da ne maram pijančkov in lenuhov? Zato, ker nimamo nič skupnega, a ne?
S takim načinom razmišljanja boš celo življenje samska. Jebale te iskrice. Katera normalna zveza temelji na iskricah? Ki pri normalnih ljudeh izginejo v enem letu?
Ženska okoli 30 bluzi o iskricah, to ni res..Išči kompatibilnost, skupne interese, ne iskrice, sej pa nisi 16 stara.
In ni čudno, da ti nič ne ostane, če vse samske tipe čez 30 apriori obtožuješ, da so sigurno pijanci, luzerji, ne vem kaj vse.[/quote]
Japkica, a sem rekla, da sem končala pri 30ih? Halo, toliko splohe še nisem stara pa že nekaj let hodim v službo. Aja pa še dodatno zraven študiram, ker sem ugotovila, da sem diplomirala iz sicer zanimive smeri, ampak s katero je težko najt službo.
Parafino, jaz vsakemu odpišem. Je pa čudež, če tisti nazaj odpiše.
Dsquared2, me zanimajo res tvoji pametni nasveti. Sem malce pobrskala tu gor in si zelo zelo stalen gost. Pa menda nisi tudi ti samski ali pa celo osamljen 🙂
Flashgordon, točno to, tipčki na netu ste večinoma taki, da iščete fotke in če ženska ni manekenka in oh in sploh, nasvetov ni.
???????-a, mogoče ti ja, jaz pač nisem bila žurerka. In sem se poleg študija ukvarjala s treningi in ne z moškimi. Pač žal je tako.
Flashgordon, točno to, tipčki na netu ste večinoma taki, da iščete fotke in če ženska ni manekenka in oh in sploh, nasvetov ni.
no, jaz sem na netu, sam ne na portalih , ki jih ti obiskuješ, tako da me tvoje izkušnje ne zanimajo…kar se portalov tiče ….drugače ti pa bom takole rekel…ljudje se spoznavamo na vse možne načine, ti si potegnila črto in večino označila za pijančke, nesposobeže , kurbirje itd…postavila si si visoke kriterije, in sedaj, ker se večina, ki jih spoznaš ne ujema s tem imaš problem….ne moreš pričakovati, da boš v mlaki z žabami naletela na mečarico…se boš pač morala odpraviti na morje, kjer je večja izbira, če me razumeš kaj ti hočem povedat))
Flashgordon, a si prebral naslov teme, ki jo komentiraš? Verjetno ne, če komentiraš temo o kateri praviš, da nič ne veš, ker teh portalov ne obiskuješ :). In jaz sem komentirala moške na portalih, ki jih ti ne obiskuješ. Kako potem veš, da nimam prav?
Veliko si napisal, ampak nobenega predloga kje iskati, razen na teh portalih, ki sem jih omenila. Btw. Omenila sem tudi, da nisem na nobenem od teh portalov, ker sem se izbrisala. Torej, čakam kak tvoj konkreten predlog?
)) enostavno ne razumeš kaj?)) portale si sprobala in? ni uspeha? torej greš naprej a ne..si samska, brez obveznosti..ne vem kaj ti brani da ne greš med ljudi, v službi, po službi, na izlete, na bazen, v savno, na poroke, krste, pogrebe, …ti pa čuriš na portalih med žabami in pol se čudiš)) en konkreten predlog ti bom jaz dal, recimo rok 1 je samski, star nekje ko ti, relativno normalen, inteligenten, nealkoholik, razgledan …za začetek lahk prepleskata stanovanje, plesaknje je delo kjer se pokaže ali dva znata sodelovati, se uskladiti, iti v detajle in se pri tem ne skregat…)) torej? boš še med žabami al greš na big game?))
Forum je zaprt za komentiranje.