Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek portali za samske – poden od ljudi?

portali za samske – poden od ljudi?

Očitno že dolgo nisi bil na terenu. V bistvu je zelo drugače. Tipom se ne da ukvarjat, resnično ne. Direkt povejo, da bi, in če ženska pet minut okleva, se ne oglasijo več. Nimajo oni časa za snubitvene plese, čakajo jih namreč že druge samice. Očitno tam enkrat po 35. letu že začnejo vohat matildo in nočejo zapravljati dragocenega časa. Al pa je res tako huda konkurenca, da na vsakega samca pride po 20 godnih samic.
Tako da drži bolj tisto, kar je napisal flash – če ga hočeš fasat, moraš dat noge narazen tistemu, ki ima ravno pet minut časa.

Če se že gremo neke pavšalne opise na počez.

Očitno že dolgo nisi bil na terenu. V bistvu je zelo drugače. Tipom se ne da ukvarjat, resnično ne. Direkt povejo, da bi, in če ženska pet minut okleva, se ne oglasijo več. Nimajo oni časa za snubitvene plese, čakajo jih namreč že druge samice. Očitno tam enkrat po 35. letu že začnejo vohat matildo in nočejo zapravljati dragocenega časa. Al pa je res tako huda konkurenca, da na vsakega samca pride po 20 godnih samic.
Tako da drži bolj tisto, kar je napisal flash – če ga hočeš fasat, moraš dat noge narazen tistemu, ki ima ravno pet minut časa.

Če se že gremo neke pavšalne opise na počez.[/quote]

tole je pa za dvojno kavo z pelik pence od mleka :))

Metulka, bo kar držalo
Če odšteješ vse lenuhe, parazite, nasilneže, pijančke, ostane res bolj malo izbire med samskimi moškimi tam nekje okol 30 let. Pač napaka, da smo se preveč posvetile študiju, ta čas pa so ene izbirale moške. Zdaj pa imamo ostanke, ker se nismo pravi čas zanimale.
Samo spolno nasilje nad moškimi, ta je pa dobra: TV ugasneš in gate dol, sem se tako nasmejala 🙂

zadnjič mi en kvasi, da smo SPET SAME KRIVE da so taki, ker dobijo tok Ž hormonov z vodo in hrano v kateri je to sranje od kontracepcijskih tablet, ki se preko lulanja steka v podtalnico in od tam naprej….. in da smo same naredile tole napol karkol že je od njih.

pa sem mu rekla, da če ne bi bli tok komot, da bi se sterilizirali in nataknili kondom, bi tut ž ne rable jest tablet in pol posledično tut oni ne bi pili te vode z ž hormoni in ratali kar so ratali.

nikol ne more bit človek komot, ne da bi melo to posledice. ampak koker smo ženske kr neki, krive smo loh pa za vse :)))) tok moči pa mamo :))

me pa res zanima kako je lahko ta superiorni spol prišel tako daleč sploh. mogoče vas bojo en dan še tožli tiste k jeste kt

))) v prvem razredu mi je učiteljica rekla, vsak izgovor je dober če ga pes na repu prinese…ženske, dejte mal zadihat pa premislit no))

Bistro dete, da si si zapomnil modrovanja iz prvega razreda. Huh.

[/quote]

Bistro dete, da si si zapomnil modrovanja iz prvega razreda. Huh.[/qu
oduvjek sam bio pametno djete))

ajoj spet samo jamranje “nežnejšega” spola kak ni materiala:)

ti, kaj ko bi midva organizirala neko ala “pobratena mesta” k očitno bo treba uvažat material 🙂

Kitajci imajo pa ravno obratno: pomanjkaje žensk. Mogoče morata iskat kako pobrateno mesto na Kitajskem in kaj uvozit 🙂

ti, kaj ko bi midva organizirala neko ala “pobratena mesta” k očitno bo treba uvažat material :)[/quote]

hmm nevem če bi se biznis splačal…samo jamrajoooo pa jamrajo…in tam tudi vse skupaj ostane …pri jamranju…tako je možno da bi bilo polno skladišče neporabljenega materiala:)

pa bi mela doma kitajčka…150cm vlkega, ki ti bi ves riž pojedu:)

nobenih kitajcev sem, itak se pa pritožujete nad malimi – tko da slabe robe ne sem vozit, pol raj srbe gor, majo boljše povprečje :))

Ne, kitajce bi drugim prepustila 🙂
Meni je bolj všeč srednjeevropski tip moškega pa tudi skandinavski niso slabi.
Za Črnogorce pa velja, da so visoki, mogoče za Srbe isto velja :).
!!!!!!!. me bi že uporabljale, če bi bilo kaj na voljo. Pijančki, lenobe in podobni pa seveda ne pridejo upoštev. Kako je že pesem: vsi najboljši fantje so že poročeni…?

samo imaš prav..kter moški bi pa imel žensko, ki ga pije pa fejst pijana ob vsaki priložnosti, ki skos poležava, ki zna ko je treba samo noge raztegnit pa še to se ji ne da:)…ki ne misli na jutri, ki nima nobene ideje za nič:)…ki je debela, ki vedno hujša, ki kadi škatlo na dan, ki poje 4 pice na dnevno…ki se samo vsako nedeljo stušira…pa še kaj bi lahko našteval:)

revež bi reumo dobil k bi spal zraven fajhtne babe 🙂

metulj – pozabu si na une k ne kuhajo, te bi blo treba za ušesa, packe nemarne

!!!!!!!!!!!!!, he he, a to si opisal značilnosti večine še samskih moških :), ženske skoraj nobene take ne poznam. Četudi se najde kaka taka, ima tipa, da ji rit odnaša :).

heh če je samo fajhtna je vsak akcija…če je pijana…nema ničč:)

kkšno kuhanje, to je pa ja moško delo…kdaj so pa znale ženske kuhat:)

to so značilnosti zasedenih moških in žensk…in tudi tistih samskih, ki to še naprej želijo bit…simpl:)

res bo treba izmenjavo narest vidim hahaaaaa

ja pet bugarov za enga pijančka:)

!!!!!!!!!!!!, klicajček, jaz niti kozarca alkhola ne spijem :), športno aktivna, službo seveda imam,svoje stanovanje, nobenega sponzorja. Hm, le kaj mi fali? Aja, glede na to, da treniram plavanje nekak ni kaj veliko umazanije na meni 🙂
Ja preveč resno sem se lotila študija in ostala samska, okol mene pa sami samski luzerji. Tu in tam se najde kak ok, samo kaj ko ni iskric.

ja lol le kaj ti fali…meso..ene pol kile…teletina…klobasa:))

ps:sicer pa dokler se ne registriraš tuki je tu to tvoje jamranje neuporabno:)

he, he, a da bi dobila kup ponudb?
Ne, hvala, na netu ne iščem več. Preveč slabih izkušenj. Zdaj iščem kak drug način spoznavanja.

ja nič probaj potem z zaletavanjem na ulici…izbereš tarčo se zaletiš vanjo…potem pa vprašaš če je samski:)..prej pa še poveš vse kar si nam tuki:P

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close