portali za samske – poden od ljudi?
mogoče te bo katera potolažila in povedala da zunanjost ni pomembna pa to pa ono…js ti samo rečem hujšajjjjj…[/quote]
si pač samokritična.
ko bi videla te perle, ki mislijo, da so vitki ali imajo atletske postave (o katerih pa res verjetno redno sanjajo), bi imela malo več samozavesti.
nihče ni idealen, niti ti, niti oni. kaj bi oni imeli je eno, kok pa res imajo je pa drugo :))))
roke pa boijo, auč :))[/quote]
Glej… tole drži. In kolikor vidim okrog sebe tudi niso vsi usekani na ravno vitke ženske – ker imajo tudi precej okrogle partnerje. Torej… da se.
Enostavno pa najbrž res ni.
Mogoče gre samo za to, da si prek neta upajo vitko žensko sploh podrmat, medtem ko se v reali že vnaprej bojijo zavrnitve. In mogoče najprej poskusijo s tistimi, ki na njihovi lestvici na splošno kotirajo više (se pravi vitke, mlade, brez otrok in tako dalje), šele nato merila približajo realnim. Je pa tudi res, da ženske in moški menda nikoli ne bomo enakopravni, in sicer:
Žene neće nikad biti ravnopravne s muškarcima sve dok ne iziđu na ulicu
ćelave i s pivskom trbušinom a da su pritom i dalje uvjerene da se dopadaju suprotnom spolu.
Če pogledam pare na ulici ali v trgovini, ne bi rekla, da so kg ovira za resno zvezo.
Upam, da boš zrihtala težave s ščitnico.
No… tako razmišljanje je prva napaka, ker enostavno ne drži. Moški, ki se je odločil, da bi poiskal žensko, bo iskal povsod. Res pa je, da bo hitro za srečanje, da ne zapravlja časa.
Saj se vedno da oboje – v živo spoznat koga, pa po netu tudi.[/quote]
Glej Rok-1, moški, ki ima lastnosti, ki so za ženske zanimive, se ne rabi naenkrat iz lufta odločit, da si bo poiskal žensko. Ker ga ženske itak akceptirajo, je opažen in potem pač izbere svojo izvoljenko.
To, da se je moški pripravljen srečat z vsako žensko, ki pokaže zanimanje zanj ( pa čeprav mogoče sploh ne ve, kako on zgleda ), je tipičen znak obupanosti.
Tipi, ki po netu jokajo, “da ni dobrih žensk”, so pač šoder od tipov. Dobre ženske že so, samo zanje ne.[/quote]
Razumem tvoje poante in so mi znane – se pa ne strinjam z njimi.
Prvič… nikjer ne piše, da je treba (da je pametno, smiselno, itd) izbirati le med tistimi, ki te poznajo in so načelno za. Niti približno ni nujno, da je med njimi sploh na razpolago tista, ki bi bila eventualno prava za takega moškega.
Drugič – to da se je moški ali ženska pripravljen(a) srečati s številnimi (ne komerkoli, ker malo filtra obstaja že pri pisanju) je lahko tudi znak odprtosti in veselja do spoznavanja različnih ljudi.
S tretjo točko se pa strinjam z zadržkom – ker tudi takšni se lahko razvijejo in česa naučijo.
Ko sem imela v profilu še napisano povprečna postava sem dobila še nekaj zmenkov, ampak tudi jaz sem zbirčna, res, da sem okrogla, ampak vseeno pretečem 20km v kosu (pa ne bi o času, ker ta je pa hm hm). Prišli so pa le moški, ki so bili povprečne ali okrogle postave, ampak totalno brez kondicije. Saj videz bi bil kar ok, ampak, če po 500m hoje sopiha, to pa tudi ne gre.
Ja, nič ne bo, shujšat bo treba. To s ščitnico pa upam, da se bo uredilo. Zdaj vsaj vem odkod toliko problemov (seveda pa ni vsega kriva ščitnica, veliko je v moji glavi krivde). Je pa res, da neka suhica tako ali tako nikoli nisem bila, ampak debela pa včasih res nisem bila. Tako, da se moram resnično vzet v roke.
Forum je zaprt za komentiranje.