Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek portali za samske – poden od ljudi?

portali za samske – poden od ljudi?

ah daj no..kakšna zrelost…ta tvoja zrelost se meri v €€€urih…[/quote]

a si ti mal z ojri obremenjen? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ah daj no..kakšna zrelost…ta tvoja zrelost se meri v €€€urih…[/quote]

a si ti mal z ojri obremenjen? :)[/quote]

ja premalo jih imam, da bi si privoščil 30letnico:)

a si ti mal z ojri obremenjen? :)[/quote]

ja premalo jih imam, da bi si privoščil 30letnico:)[/quote]

ja veliko je takih wanabe rajkotov. :)))
aja ne, on jim ma še več, ker ima 19 letnico. :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Halo, kake traparije eni kvasite. Mi lahko kdo razloži zakaj bi ženska vzela enega tipa, čeprav je tepec, ampak ima pa denar?
Ženske imamo danes službe in se komot same preživljamo. Moške rabimo zaradi ljubezni, ne zaradi denarja.

zato ker želijo več, kot imajo…a ni logično!

Zate je to več, če bi imela tipa-tepca? To je izguba, ne pa dobitek.
Glej, to kar ti trdiš, da ženske iščemo bogate tipe je izjava luzerjev, ki se na ta način tolažijo, da zato ne dobijo bejbe.

očitno je da ti sploh ne razumeš…današnje ženske želijo da moški zasluži vsaj kot ona ali in je zaželjeno da več kot ona…

ne bluzi o ljubezni…saj si dolgočasna s tem.

ti dam še praktični primer..imaš tipa ki zasluži 500€…ti zaslužiš 1500€…živita skupaj…ali bo na mesec mu dala svojih 500€…da bosta imela isto…ali bosta imela skupen fond??…kako bi postopala v tem primeru???

Ah, daj no. Zakaj bi me motilo, če bi imel moj fant manjšo plačo kot jaz?
In še zdaleč nimam takih problemov, da bi imela 3x več plače kot moški. Saj vemo koliko je najnižja plača in jaz imam kar precej manj kot 1000€. Tako, da bi v najslabšem primeru imel recimo 350€ manj kot jaz.
Ko bom pa imela 1500€ pa me vprašaj kaj bi takrat naredila. Samo se bojim, da ne bom nikoli v taki situaciji.

očitno je da ti sploh ne razumeš…današnje ženske želijo da moški zasluži vsaj kot ona ali in je zaželjeno da več kot ona…

ne bluzi o ljubezni…saj si dolgočasna s tem.

ti dam še praktični primer..imaš tipa ki zasluži 500€…ti zaslužiš 1500€…živita skupaj…ali bo na mesec mu dala svojih 500€…da bosta imela isto…ali bosta imela skupen fond??…kako bi postopala v tem primeru???[/quote]

@bučkalučka…je s tabo vse OK…malo se mi zdi čudno, da na vprašanje ki je postavljeno tebi odgovoriš z vprašanjem in nekimi strahovi…namesto da bi enostavno odgovorila in je to to.

Kako naj odgovorim na vprašanje o plači 1500€, če pa sem še zdaleč od tega. Napiši eno pametno, realno vprašanje pa ti bom odgovorila. Na fantazijsko vprašanje pa ne morem odgovorit.

ne poznam tepcev, ki bi imeli denar. vsaj ne takih, ki ga sami zaslužijo. poklicnih sinčkov pa ne štejem v to kategorijo. 🙂

za skupno bivanje (beri supešno) pa je potrebnega še kaj več od ljubezni. pa to ne pomeni, da ljubezni jemljem moč. samo dovolj ni.

@bučkalučka…je s tabo vse OK…malo se mi zdi čudno, da na vprašanje ki je postavljeno tebi odgovoriš z vprašanjem in nekimi strahovi…namesto da bi enostavno odgovorila in je to to.

Zelo pogosto je osvajanje s stranih bogatih 55 letnikov, ki mislijo, da lahko z denarjem vse kupijo. Ne hvala, taki se mi gabijo. Ti niso ravno pametni a ne?
In kaj bom s tipov, ki je bogat, cele dneve v službi?
Sorry, ne hvala. Če je tip bogat in tepec, ni šans. In 55letnik, ki misli, da me lahko dobi, zato ker je bogat je kvečjemu tepec. Nisem na prodaj.
Podobnosti se privlačijo. In mene privlačijo moški mojega ‘ranga’. Bogate moške (pametne) pa verjetno privlačijo ženske njihovega ranga. Razen bogate tepce, ki mislijo, da lhkao vsako kupijo.

ok pa tako…imaš tipa ki je brezposeln..se niti ne misli zaposlit…ti pa delaš za 560€…preživljaš oba…v imenu ljubezni…kako dolgo,bučka???

Mene privlačji moški, ki so podobnega značaja kot jaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Torej lenuhi me tudi pod razno ne zanimajo.
Ja taki lenuhi me kar pogosto osvajajo, vse skenslam. In skenslam vse tiste, ki se hvalijo kako so bogati, zraven pa stari toliko kot moji starši ali več.

ok pa tako…imaš tipa ki je brezposeln..se niti ne misli zaposlit…ti pa delaš za 560€…preživljaš oba…v imenu ljubezni…kako dolgo,bučka???[/quote]

bučka hitro obračaš tole ploščo:)

Kako vas je lepo brati…ping – pong:))

Kje se pa obrnila ploščo?
Skoz ti že pišem, da se podobno privlači.
Nikjer nisem napisala, da bi preživljala lenuha, napisala sem le, da ženske ne iščemo bogatih tipov. Torej? A to pmeni po tvoje, da iščemo lenuhe?
Aha,, če te prav razumem, ko se pritožuješ, da te ženske nočejo, ker imaš premalo denarja? Torej si delomrznež?

Ali pa moram bolj natančno napisat, da bo jasno: zanimivi so tipi, ki imajo plačo od 600do recimo 1400€. Torej delomrzneži odpadejo, tajkuni pa tudi.

sploh nimam pojma kaj pomeni delomrznež:)))

aa tako 600-1400….ti pa 560€…lepo lepo…zdj sva tam kjer kjer bi mogla bit po moji tezi:))

LJubček dragi, kje si prebral, da imam jaz 560€?
Daj pokaži mi kje sem to napisala. Od kod ti ideja, če mi manjka do 1000€, da je to 560€?

čuj sklepam…ker praviš da daleč pod 1000€,…pa predvidevam da ni pod minimalno…tak da če je par 10€ več kot 560…potem tak OK…važno da moški dobi več:)

Narobe sklepaš.
Daleč v smislu časa. V tem smislu, da tudi naslednje leto pa naslednje leto… ne bom imela 1000€. Oz. še nekaj let ne.

nič ni narobe…važno da ma tvoj fant 1400€ 🙂

:))))))))

ej vidva sta perfect match. on nima dnarja, ona ne mara tipov z dnarjem. ona nima velike plače, on hoče imeti višjo plačo do nje. samo izgubiti morata še negativno nastrojenost do nasprotnega spola, pa gresta lahko na kuuufeee. :)))))

Klicajček, zakaj bi bilo to važno?
Sorry, če misliš, da ženske tako zbiramo moške, potem se hudo motiš. Ampak pač vsak ima lahko svoje mnenje.

Japkica, kje sem napisala, da ne maram tipov z denarjem? Najbolje so tipi s podobno plačo kot jo imam jaz. Jaz pa imam denar, torej maram tipe z denarjem, a ne?
In vsekarko klicajček ne pride upoštev, ne maram tipov, ki sploh nimajo plače (izjema je, če kdo izgubi službo pa jo intenzivno išče).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close