Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek portali za samske – poden od ljudi?

portali za samske – poden od ljudi?

Kdor se sprijazni s povprečjem, ne bo nikoli posegal po zvezdah:).[/quote]

kaj pa bo?
gledal ponoči v jasno nebo? 🙂

vsak najde največ tam, do kjer seže njegov domet.
vse ostalo ponavadi ostanjeo neizpolnjene sanje.

idealov pa ni. no, razen tistih, ki zase mislijo, da so idealni.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kdor se sprijazni s povprečjem, ne bo nikoli posegal po zvezdah:).[/quote]

kaj pa bo?

idealov pa ni. no, razen tistih, ki zase mislijo, da so idealni.[/quote]

Saj vem, da smo si različni. Toda še vseeno menim, da če nekdo stoji na mestu in se zadovolji s povprečjem, potem naj ne jamra:). Vsak ima možnosti za stopničko višje, če si tega želi.
In kako veš, do kam seže tvoj domet? Zato pa sanjamo in upamo, da bomo del svojih sanj izpolnili…brez upanja nismo več živi:). To nas žene naprej, da posegamo po zvezdah…ne samo zgolj opazovanje zvezd od daleč:).

Sanjac sanjamo, zal pa je treba zivljenje ziveti. Nic boljsi nisem-priznam.

kaj pa bo?

idealov pa ni. no, razen tistih, ki zase mislijo, da so idealni.[/quote]

Saj vem, da smo si različni. Toda še vseeno menim, da če nekdo stoji na mestu in se zadovolji s povprečjem, potem naj ne jamra:). Vsak ima možnosti za stopničko višje, če si tega želi.
In kako veš, do kam seže tvoj domet? Zato pa sanjamo in upamo, da bomo del svojih sanj izpolnili…brez upanja nismo več živi:). To nas žene naprej, da posegamo po zvezdah…ne samo zgolj opazovanje zvezd od daleč:).[/quote]

nisva se razumeli. 🙂
zvezde ti lahko sklatijo tudi povsem ‘povprečni’ ljudje.

ps; jst sicer ne vem, kako sami sebe ljudje ceniti/ocenite kot nadpovprečne. jaz npr. sebe vzamem za neko povprečje. pa ti tralala?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Japkica, sebe vidim kot močno povprečno. Imam cilje, želje, ki me tudi v primeru doseženega, ne bodo spremenile v superwoman:)) To ni in ne bo nikoli moj cilj! Kar se tega tiče bom vedno skromna. Takšno razmišljanje daje priložnosti, da postanemo boljši in se vsak dan naučimo kaj novega.

Ja, zvezde ti lahko sklatijo drugi…ampak to, da se pobereš in znova segaš po njih…tega ti ne more nihče preprečiti!

In kako veš, do kam seže tvoj domet? Zato pa sanjamo in upamo, da bomo del svojih sanj izpolnili…brez upanja nismo več živi:). To nas žene naprej, da posegamo po zvezdah…ne samo zgolj opazovanje zvezd od daleč:).[/quote]

nisva se razumeli. 🙂

ps; jst sicer ne vem, kako sami sebe ljudje ceniti/ocenite kot nadpovprečne. jaz npr. sebe vzamem za neko povprečje. pa ti tralala?[/quote]

ti, ..ki si odprla temo – kakšna vrsta kolektiva pa je to kjer ste same ženske? A je pravna pisarna, javna uprava, šola, medicinska ustanova, ali kaj takega? Pri nas v tehničnih poklicih je ravno nasprotno kjer smo sami tipi, vglavnem za računalniki ali v proizvodnih tovarnah.. sicer ne ravno v centrih mest – samo tolko da vemo kje se gibljete 🙂
A te tvoje sodelavke bi bile tudi za roglo?

ok. bova pa zgoraj. 🙂

tu se govori o vzporednicah, ki jih lahko potegneš z partnerjem oz. potencialnem partnerjem. po domače; vsak dobi sebi primernega.
ti torej sebe opišeš, kot povprečno, ki se nikoli ne zadovolji s povprečnim?

tu ni debata, o tem, kaj lahko človek doseže s svojim delom v življenju. kajti nekdo je lahko izredno uspešen v delu, pa v partnerstvu povsem pogori.

in ko sem govorila o tem, da ti lahko nekdo povsem povprečen sklati zvezde z neba, sem mislila zvezde zate in ne, da te nekdo spravi na kolena.

nisva se razumeli. 🙂

ps; jst sicer ne vem, kako sami sebe ljudje ceniti/ocenite kot nadpovprečne. jaz npr. sebe vzamem za neko povprečje. pa ti tralala?[/quote][/quote]

Točno tako kot si napisal :), žal v centrih mest 🙂
Za sodelavke pa težko rečem, ponavadi hodijo bolj v tujino smučat, tiste, ki smučajo.

Te ne razumem najbolje. Najprej trditev oz. vprasanje: ali so na portalih samo poden od ljudi. Hm … ce tako kaj pocnes tu??? Poleg tega je res da bos na netu tesko spoznala osebo za pravo vezo. Prednost je le v tem da tu vsakdo lahko rece JAZ SEM SAMSKI, na cesti pa se tega ne vidi. Predlagam razpoznavno znamenje. Kaksen predlog 🙂

moski111, naj še tudi tebi povem, da sem se izpisala z vseh portalov, ki jih omenjam.

Kaj potem pocnes tu? Mislis da smo tu boljsi? Net je net!!!! Kosarica raznoraznih ljudi in osebkov.

Daj poglej moj uvodni post in naslov teme pa boš videl o čem naj bi bila ta tema.
Tale portal nisem dobila občutka, da je za iskanje partnerjev. Tu preprosto se samo čveka? Ali pa si zato tu gor, ker iščeš žensko? Tule gor nič ne iščem, zato se tudi nisem prijavila. Samo čvekam.
Edino tebe sem prosila za kontakt pa nisi želel 🙂

ja dobro jutro :))))))

vidim, da nč ne napredujeta vidva goobčka

Ne iscem nikogar, sem ze zdavnaj obupal in se odlocil da bom ostal sam. Kontakt nisem uzel kot resno stvar. Princip jaz sem samski ti si samska mi nekako ne zadosca. Potreben a zal ne zadosten pogoj. Saj razumes…

Seveda te razumem 🙂

Čist tko me zanima in niti ni treba odgovorit, če ne želiš: koliko si to star, da si že obupal?

jaz bi rekla da 32

A do tega si prišla podobno kot do Celja? 🙂

51

Točno tako, tu teče debata, čvek ali karkoli že (ker se tudi radi pohecamo). To ni portal za iskanje, na njem sodelujemo vezani in samski, moški in ženske, debeli in suhi, sitni in zadovoljni….

A do tega si prišla podobno kot do Celja? :)[/quote]

ne be j…. ti hahaaaaaaa

A do tega si prišla podobno kot do Celja? :)[/quote]

ne be j…. ti hahaaaaaaa[/quote]

ne me……. misla. sem zaspala dones, bemu 🙂

he, he, no 51 je pa kar malo preveč zame :), ampak za obupat pa res še ni. Lahko živiš še 30, 40 let :), mogoče celo več.

japkica, se strinjam

Obupal pri tej starosti? Potem dopuščaš možnost, da boš še kakšnih 30 let samski:). No, če ti tako ustreza, zakaj pa ne:).

Vidis ravno zraadi takih osebkov ki se oglasajo v drugem imenu in zlorabljajo drug nik je to bz.Ne niti pod razno nisem abraham, preeecej mlasji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close