Portal za iskanje družbe, samski, 40+
Imaš meetup tudi v sloveniji. Če ti ni nobena skupina ok lahko kreiraš svojo.
Potem so razne FB skupine za dejavnosti. Tudi forumi.
Semaforum je tudi ok če se ti javljaš. Oz. tudi če daš oglas pač ignoriraš bebčke ki se ponujajo. Itak se povsod. Ampak če zato ker se ti bebčki ponujajo ne boš nikjer iskala pač ne boš našla. Malo potrpežljivosti je treba. Ne obstaja neka stran kjer ti bodo vse dejavnosti in vsi ljudje tam všeč.
Lukas, samski moški zato, ker si ne želim navleči na glavo ljubosumnih partneric. Ženske pa tudi raje samske (ni pa ravno nujno), ker se mi ne da poslušat kar naprej kaj so njihovi zlati sončki storili pa kako so uboge, ker morajo sončke povsod vozit pa dedcu rit odnašat… če katera ni taka, je pa tudi ok za družbo :). Ampak moški pa striktno samski.
Meetup sem že sprobala pa nisem nič uporabnega našla. Hvala za nasvet gleda Semaforum. Saj ne vem a še sploh deluje? Sem bila gor, ampak je že precej let nazaj. Res pa je, da sem samo oglas dala, potem pa so se bebci ponujali za vse mogoče, samo tisto ne, kar sem iskala. Nisem pa se javljala na oglase. Bom to probala, hvala za nasvet. FB je bolj žalost. Sem v hribovski skupinah pa bolj redko kdo išče družbo, večinoma gre samo kje so bili. Pa v kolesarski skupini je podobno.
Sem pa na kolesarskem forumu sprobala oboje. Dala oglas in se oglasila na oglas. Ko sem dala oglas, je bilo veliko šovnističnih izpadov. Ko sem se javila na oglas pa je tip rekel, da ja,, da naj pa družbo zraven pripeljem. Drugače povedano, očitno je iskal moško družbo, ker je bil poročen. Pa precej posmeha, v stilu, da iščem tipa za kaj drugega ali pa v stilu, da smo ženske zanič … potem sem se pa z enim dobila, sem pa bolj gonila v hrib kot on.
Forum je zaprt za komentiranje.