Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Portal ona-on

Portal ona-on

Ma ja tudi sam razmišljam o tem portalu,ker je prjatlca na ona-on spoznala svojega fanta in zlo pohvalila portal. Res je hodim tudi na interesne dejavnosti (folklora,pevski zbor in igram kitaro mal zase), samo dejansko ne najdem punc svoje starosti tam so recimo od 16 – 18 let v povprečju. Hehh tako da se včasih človek ustraši,kdaj jih bo ata pršu gledat na plese :)), sem namreč sam star 25. Moram reč da sem tudi sam spoznal na internetu že ogromno ljudi, recimo na badooju v živo tudi resne osebo/punco katera je bila resna in prijetna, ni mi žal. Pač dejstvo je da včasih pride do tega da še sam ne veš zakaj pravzaprav je prišlo do težav v zvezi, včasih so res neumnosti. No moram reči da me je vse skupaj utrdilo in predvsem zdaj vem kako je treba odreagirati na določeno situacijo. Imam pa zadnje čase polno čudnih izkušenj z avanturizmom, kar res ne maram, pač nič ne moreš proti temu. Veliko je danes pretvarjanja in laži, sploh preko interneta,tako da se je treba res izredno podrobno prepričati o določeni osebi, preden se sploh odločimo za fizični stik v realnosti :-/.

Seveda imaš drugačno izkušnjo, ko pa je tvoja izkušnja stara že prek 5 let.

Danes so zadeve precej drugačne in ja, kot pravi večina, obisk tega portala je popolna izguba časa in pa tudi denarja, v kolikor misliš za to brezveznost celo plačevati.

Preskušam to spletno stran in prav ste imeli, nič boljša kot ostale. Plačala nisem, so pa potem sami podarili dvomesečno članstvo.
Kup profilov gor je podvojenih, potrojenih… ker se vpišejo porabijo par mailov in se na novo spet vpišejo, da jim spet pripadejo novi mail… tako, da res polno nedelujočih profilov. Polno balasta.
Je pa vseeno boljši kot kupid. Ker tam je pa toliko nesnage gor, da glava boli.

Kaj se je pa spremenilo izpred petih let?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ona-ona je kot loterija………………jaz sem imela srečo 🙂 Vem, pa da je to bolj kot ne izjema, kot pravilo. Nisem pa nič plačala. Klepete sva po prvem stiku nadaljevala preko e-maila.

In ti misliš, da nekaj ljudi “dela” tako velik portal z toliko fukcijami zastonj?
Si mogoče od NEUSPEŠNE konkurence?

Da bo jasno, na ona-on NISEM v službi in tudi sicer nimam z njimi nič.
Imam pa zanesljivo informacijo, da delajo mesečno s članarinami kakih 50.000 evrov prometa…

Da komu to kaj misliti? Plačljivost napram neplačljivosti…
In kje so večje možnsoti za dobit partnerja? Na neplačljivih portalih?
Ja kdo pa ti danes še da kaj zastonj?

In pri njih je gor ogromno ljudi. Namreč njihov je tudi portal za kur.barijo Urgenca…

Smo pa Slovenci glede marsičesa zelo “pametni”. Še posebej, če nimamo informacij…

in
bila si mu seveda edina in še vedno verjameš da si in boš edina

In za Google tud plačuješ naročnino, da lahko iščeš po internetu? Sure, imajo nekaj prometa, kako točno to vpliva na boljšo izkušnjo za uporabnike?

Jaz imam dobre izkušnje s portalom urgenca.

In za Google tud plačuješ naročnino, da lahko iščeš po internetu? Sure, imajo nekaj prometa, kako točno to vpliva na boljšo izkušnjo za uporabnike?[/quote]

Vpliva tako:

– so dosti bolj resni (ker so svojo ponudbo monetizirali)
– na portalu je dosti več funkcij uporabnikom prijaznih funkcij, kot jih je drugje
– na portalu je dosti več prijavljenih oseb, kot kje drugje, čeprav je plačljiv
– portal je grafično (za moj okus) zelo dober
– nenehno ga dograjujejo
– prirejajo razne dogodke (kar jim omogoča ravno plačljivost)

Kako lahko organiziraš in prirejaš dogodke, najemaš lokacije, če z reklamami na brezplačnem portalu recimo zaslužiš mesečno 100-200 evrov?

Vem, o čem govorim in lahko rečem, da nihče drug nima napram ona-on nikakršnih možnosti. Pa če se strinjate, ali ne. Pa če se postavite na glavo.

Če pa imate info, da nek mali portal dela 3000 ali 5000 evrov po osebi čistega, me prosim tja vzemite v službo. Priletim takoj, tudi ponoči, če je treba…

20+ ljudi (kolikor jih dela tam) pač PO LOGIKI lahko naredi/ponudi dosti več, kot dva, ali trije, ki se nakaj gredo, kot je primer pri ostalih brezplačnih portalih za stike.

In ja, ona-on je nasproti vsem ostalim (slovenski) google.

Lahko mi repliciraš karkoli, ne mislim se kregat in argumentirat nekomu, ki piše o nečem po občutku. Brez zamere.

zmagata bibaleze in blog69 ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

No vidite, Plačal 10 ali 20 evrov članarine, ampak dobil zastonj nekaj (upam da dobrih) seksov.
To je to…

Plačal nekaj čez 20 za en mesec. Seksal v roku par dni, ker plačilo članarine omogoča, da pišeš vsem ženskam, če ne plačaš članarine, lahko pišeš samo par pozdravnih sporočil.

In ti misliš, da nekaj ljudi “dela” tako velik portal z toliko fukcijami zastonj?
Si mogoče od NEUSPEŠNE konkurence?

Da bo jasno, na ona-on NISEM v službi in tudi sicer nimam z njimi nič.
Imam pa zanesljivo informacijo, da delajo mesečno s članarinami kakih 50.000 evrov prometa…

Da komu to kaj misliti? Plačljivost napram neplačljivosti…
In kje so večje možnsoti za dobit partnerja? Na neplačljivih portalih?
Ja kdo pa ti danes še da kaj zastonj?

In pri njih je gor ogromno ljudi. Namreč njihov je tudi portal za kur.barijo Urgenca…

Smo pa Slovenci glede marsičesa zelo “pametni”. Še posebej, če nimamo informacij…[/quote]
Vem le to, da imajo nekateri uspehe tudi pri ne plačljivi konkurenci. Imaš ti te informacije? 😉
In nikjer nisem rekel, da kdorkoli dela karkoli zastonj. Samo povedal sem svoje mnenje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

[/quote]

Ravno v tem je hec.
Dokler si nečlan, imaš majhne “pravice”.
Ko pa plačaš članarino, lahko pišeš/komuniciraš skoraj neomejeno.

Resen portal namreč “prodaja” informacije. Prava informacija pa stane.

Tista info, kakšno bo jutri vreme, je pač zastonj, tista, da si ena (realna) 25-letnica
želi z nekom v avstrijski swinger klub, ker bi bila rada poseksana od najmanj desetih moških v enem večeru + od tistega, ki jo pelje v klub, pa je informacija, ki verjetno zanima mnoge.

Tudi (si izmišlajm) oglas ene, ki ima zelo tesno luliko in išče vzdržljivega moškega, ki pa je obdarjen z največ 12 cm, je najbrž za nekatere zanimiv.
Dati 20 evrov in s tako kratkim dobiti žensko, pri kateri imaš občutek, da je tesna, pa je vsekakor sedmica na loteriji.

Dobra informacija torej stane… In bo v bodoče stala še več!

Bolj resen je kdo? Lastnik ona-on? V bistvu je tudi kupid.com plačljiv in verjetno ima tudi tuja konkurenca na tem področju plačljive opcije. Razlika je samo v tem, da je ona-on neuporaben, če nisi plačnik (*).

Kakšno raziskavo pa si naredil okrog tega? Si sprobal pač kupid.com in ona-on.com in ti je slednji bolj všeč? Ok, ampak obstaja še kaj drugega.

Moški in kvantiteta nad kvaliteto ane. Mene kot moškega prav malo briga koliko je gor tipov. Če si pa ženska imaš pa že malo višje omenjeno kaj se zgodi s tvojo članarino, če si dovolj popularna. 🙂

Ja super za njih. Imaš recimo tudi dogodke za samske, ki počnejo točno to (organizirajo dogodke) in nimaš nobene mesečne članarine in bazena stalnih uporabnikov iz katerega boš črpal udeležence.

Ma glej zdej sva pa že čisto v vodah, da je portal super fajn za uporabnike, ker je to nek uspešen biznis. Kar je faljeno.
Ok, za 50k na mesec od članarin se bizi.si čisto strinja s tabo. Ne vključuje pa to samo ona-on. Ampak če po tvoje na tem dela 20+ ljudi potem so pa te številke dosti žalostne.

Neumnost. Ljudje dajejo povsem enake informacije na plačljiv ali pa ne plačljiv portal. Veliko jih celo uporablja oboje. Za uporabnika ni nobene razlike.

Jaz pa opažam eno razliko med ona on in recimo podobnimi portali. Na ona on ni toliko ogabnih f.fehtarjev. Manj poročenih.
Če greš recimo na Kupid. Tam je večina poročenih/vezanih. Težijo ti s trojčki, težijo ti razni sužnji, ki menda uživajo v tem, da so tepeni, ponujajo ti denar za seks, … v glavnem ja, velika razlika je med kupidom in ona-on. Na slednjem ni toliko tega.

Na vseh portalih je isti folk, eni z več profili.. Kupid, ona-ona, Badoo, Netlog itd. Eni in isti ljudje! Tudi potem ko tam že najdejo partnerja, ostajajo.

Praviš, da je Marko po vsej verjetnosti še vedno logiran gor?

Čemu ostajajo?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Glede na izkušnje, je na ona-on še najmanj teh psihičev. Kupid pa zdaleč naj slabši. Tam se pa zdi kot, da je zbirališče vseh spolnih premaknjencev.

Čemu ostajajo?[/quote]
Za vsak slučaj. 🙂

Pa verjetno bi moral lastnik pobrisati neaktivne osebe. Količina prijavljenih, pa je dobra reklama.

Neumnost. Ljudje dajejo povsem enake informacije na plačljiv ali pa ne plačljiv portal. Veliko jih celo uporablja oboje. Za uporabnika ni nobene razlike.[/quote]

Poglej primer, ki NI izmišljen.

Nek električni pastir stane v Sloveniji 400 evrov.

Nekje (preko spleta) se ENAK dobi za 36 evrov. Oseba, ki ti vse razjasni, organizira in uredi, pa želi za info 10 evrov.

Daš raje (če se ne znajdeš) 400 evrov, ali 36+10 = 46 evrov?

Najbrž je ceneje dati nekomu 10 evrov, kot dva dni po tri ure brskati po googlu… In mogoče nič najti, ali najti nič pametnega.

DOBRA INFORMACIJA STANE! In prav je tako!

Končno ti tudi vsak kljukec, ki ti zrihta danes službo, vzame za uslugo najmanj enomesečni dohodek. In takih, ki bi bvrez problema dali enomesečno plačo, da le dobijo službo, je v državi vsaj 10.000.

Malce pameti v glavo, pa bo. Ne se pa peteliniti, kako so vse info zastonj.
Sem ti dokazal, da niso. In NIKOLI ne bodo. Pa če te raznese…

Nikoli nisem napisal, da so vse info zastonj, torej se tudi petelinil nisem. Pomiri se. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close