Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poroka “pranje denarja”?

Poroka “pranje denarja”?

Mogoče, mogoče pa bo “poroka” v “dober namen” , kjer se obljubljene in dolžniške podkupnine plačajo in spremenijo iz prepovedanega denarja v “POROČNO DARILO” kjer po zakonodaji ista stvar, ki je prej prepovedana postane dovoljena. 

Če bi denar prej se dal pod mizo bi bil prepovedan, če pa se na poroki da na mizo pa je ok darilo. 

Če kdo zna in ve potem znajo in vedo tisti, ki znajo in vedo. 

Seveda Darko takšna razmišljanja povem samo v to, da ljudem ni dolgčas in ker drugje ne beremo podobno, se “pač nihče ne spomne”. 

Ker so “politiki pošteni in korporatisti” je seveda to le možnost, ki se omenja za svet, ki bi bil nepošten kar pa “vemo, da naš ni”.

Tako seveda bi nek milijon eur od nekega podjetnika politiku predstavljal sum korpucije, med tem ko na poroki isti milijon eur predstavlja bogato darilo prijatelju.

Na zdravje in vse dobro vsem dobrosrčnim bodočim srečnoporočencem.

Enako velja tudi za pogrebe, krst, birmo, itd.

Kaj si hotelo povedati, da je treba še darila pri obredih obdavčiti, regulirati? Teh par 100€ te moti?

A miljonski aneksi k pogodbam, miljonske nasedle državne investicije, kanaliziranje miljonov € v davčne oaze, to pa te ne moti tele blesavo?

Pejt ven kaj delat, da ne boš samo blodilo lenuh fuknjeni. Si ti v življenju odprlo vsaj eno normalno temo?

“Črvi teme” že lezejo iz svojih gnusnih sluzastih lukenj v temo, kot je bilo predvideno, ko se omenjajo možna “drugim pesek v oči” dogajanja.

Odgovor na objavo uporabnika
Darko168, 18.08.2025 ob 12:16

“Črvi teme” že lezejo iz svojih gnusnih sluzastih lukenj v temo, kot je bilo predvideno, ko se omenjajo možna “drugim pesek v oči” dogajanja.

Boš daj joint za darilo? Bo tudi opran.

Darč, če namiguješ tu na ohcet Robija in Tine, je to kar pravis, darila na poroki, še najmanjši problem, kot sem tudi napisal v zgornji post. Daril bo tukaj za par 10k eur, kar je drobiž v primerjavi z miljardo zagonjenega, ukradenega denarja.

Vcaših imas prav, tule si pa falil na polno.

Ja super, da nas kdo s takimi zapisi razsvetli. A tako se je s Patrio, pa zablodelim in izgubljenim orožjem delalo? Daj prosim še ideje za tiste, ki so že poročeni.

Anonimno 5445, 18.08.2025 ob 12:19

Boš daj joint za darilo? Bo tudi opran.

Nimam jole, lahko pa jim ti tisto posodiš, ki jo imaš v ustih in ima kožico.

mamka Miška, 18.08.2025 ob 12:24

Ja super, da nas kdo s takimi zapisi razsvetli. A tako se je s Patrio, pa zablodelim in izgubljenim orožjem delalo? Daj prosim še ideje za tiste, ki so že poročeni.

Sem samo omenil možno dogajanje na nepoštenem iluzornem svetu, “kar pa naš svet ni”.

Na tistem svetu bi se nekateri iznajdljivi lahko znašli na zanimiv način zaobiti zakonodajo.

“Ker pa smo na svetu, kjer nepoštenih in tako iznajdljivih ljudi ni, pa so takšna razmišljanja le za krajšanje dolgčasa”.

Darko168, 18.08.2025 ob 12:28

Sem samo omenil možno dogajanje na nepoštenem iluzornem svetu, “kar pa naš svet ni”.

Na tistem svetu bi se nekateri iznajdljivi lahko znašli na zanimiv način zaobiti zakonodajo.

“Ker pa smo na svetu, kjer nepoštenih in tako iznajdljivih ljudi ni, pa so takšna razmišljanja le za krajšanje dolgčasa”.

Pa, saj ti moraš tud kak miljonck obrnit na yt kanalu kot darko keš, ha? Ni to mala stvar bit svetovno znan glasbenik.

Anonimno 8291, 18.08.2025 ob 12:33

Pa, saj ti moraš tud kak miljonck obrnit na yt kanalu kot darko keš, ha? Ni to mala stvar bit svetovno znan glasbenik.

O tem midva ne moreva razpravljati razumno, saj ti ne bi bilo sposobno razumeti takšnih okoliščin, ko pa še imena nimaš.

Darko168, 18.08.2025 ob 12:36

O tem midva ne moreva razpravljati razumno, saj ti ne bi bilo sposobno razumeti takšnih okoliščin, ko pa še imena nimaš.

Darmun, daj svoje posrane gate zraven, da ti jih operejo skupaj z denarjem. Boš imel vsaj enkrat oprane.

Mimogrede za tisti namišljeni nepošteni svet , če tamkajšnja bodoča mladostaroporočenca poroke ne bi izkoristila za dodatni kanal poleg drugih, ki sta jih imela na voljo, da jima napolnejo mošnjiček “sreče in prosperitete” za bodočnost bi bil kar malenkost razočaran nad njih neiznajdljivostjo.

Darko168, 18.08.2025 ob 12:43

Mimogrede za tisti namišljeni nepošteni svet , če tamkajšnja bodoča mladostaroporočenca poroke ne bi izkoristila za dodatni kanal poleg drugih, ki sta jih imela na voljo, da jima napolnejo mošnjiček “sreče in prosperitete” za bodočnost bi bil kar malenkost razočaran nad njih neiznajdljivostjo.

Se strinjam. Najbolj pravično je bilo v času graščakov, ki so imeli v kleteh mučilne naprave. Pa že mnogo prej tudi, recimo v času gradnje piramid so naravnost uživali sužnji.

Anonimno 4844, 18.08.2025 ob 12:23

Darč, če namiguješ tu na ohcet Robija in Tine, je to kar pravis, darila na poroki, še najmanjši problem, kot sem tudi napisal v zgornji post. Daril bo tukaj za par 10k eur, kar je drobiž v primerjavi z miljardo zagonjenega, ukradenega denarja.

Vcaših imas prav, tule si pa falil na polno.

“Ne ne namigujem na vam znane poroke ampak na poroko v iluzornem svetu , ki sem si ga jaz izmislil in jaz postavljam pogoje na njem, saj se gre za moj namišljeni svet.” Tam se naj bi poročila Tine in Roberta, dve znani osebi iz prelepe čudovite vasice izza okoliških hribov, kjer rastejo zvončki in trobentice v kristalno čistih rekah pa ribe plešejo bugi vugi.

Kar se mene tiče naj Tine in Roberta dobita velika darila in naj se jima poroka izredno izplača, ter naj živita po njej srečno in veselo do konca svojih dni.

Darko168, 18.08.2025 ob 12:54

Kar se mene tiče naj Tine in Roberta dobita velika darila in naj se jima poroka izredno izplača, ter naj živita po njej srečno in veselo do konca svojih dni.

Kolk si imel matematiko v oš Keš in do katerega razreda si prišel? Nekam nizko ti nesejo izračuni, če misliš, da je ena poroka veliko pranje denarja.

Anonimno 5606, 18.08.2025 ob 13:21

Kolk si imel matematiko v oš Keš in do katerega razreda si prišel? Nekam nizko ti nesejo izračuni, če misliš, da je ena poroka veliko pranje denarja.

” V mojih časih, ko sem jaz dol rasu še ni bilo osnovnih šol in smo šli takoj na FaČuL teto”.  Takrat smo imeli tudi vse lase na glavi do predzadnjega preštete, prfoks pa tudi zadnjega, zato, da je nekaj več vedel od nas in ne bi tam špilal nekega nebodigatreba.

sem bila na takšni poroki, kjer je bila poroka zaradi pranja denarja….. Seveda je šlo za balkansko mafijsko poroko….. Za kozlat. Še dons mi ni jasno zakaj so se vse njihove babe najmanj 3x preoblekle v drugo toaleto. Pa da ne govorim o faking bleščicah, vse obleke so ble iz bleščic, pa tono mejkapa gor, vse polkne nad očmi, duck face ustnice…. Res bolano do konca, men je blo za kozlat pa za zaposmehovat….. Z mojim sva se prov norca delala…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close