Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Poroka na prvi pogled – Melissa in Bryce

Poroka na prvi pogled – Melissa in Bryce

Kako komentirate ta par? Bryce se kar naprej zapleta, do sedaj sem mislila, da drugi grdo govorijo o njemu, sedaj dvomim. Se mi pa zdi čudno, da na koncu ostaneta skupaj in imata že dvojčka.

Ženske ki nimajo svojega jaza totalno nesamozavestne

Melissa: nesamozavestna ženska, ker nima rada najprej sama sebe; kasneje se je pobarvala na blond in potemnila kožo, ker ji je rkel po odprtju “skrinjice resnice”, da ona sploh ni njegov tip ženske – nima modrih oči, da ni blond in da ni tanned…..fak ej..

Ker žal je bila tudi v prejšnji 12-letni zvezi samo ljubica poročencu, tak odnos ni ne zdrav, ne realen, podrejena poročenemu moškemu in njegovim potrebam in njegovemu prosemu času, ko si ga je pač vzel za “praznjenje jajc” z njo – in je bila tako trdno prepričana, ko so ju “strokovnjaki” sparčkali z Bryceom, da je to zanjo sanjski moški – čisto se mu je podredila znotraj šova, ga gledala in smatrala ko boga, dovolila, da je že znotraj šova grdo manipuliral z njo, tolerirala njegove agresivne izpade in odpiranja njej oči z realnostjo s strani ugotovitev glede na doživeto in videno s strani drugih parov, ko so ga soočali z njegovim obnašanjem, tudi do Melisse, ko je vedno vlekel in krivil za svoja dejanja  druge.

Melissa je naivna žrtev, takih je veliko; ker se je usedla na njegovega “tiča”, po dolgwem času je dobila kos mesa; to je bil njen največjiu problem – njegova čustva zaigrana, ona pa mislila, kako je iskren. Tip pa igral samo zato, ker so brnele kamere.

Bryce: tipični primerek patološkega lažnivca, iskalca žrtev, ki si jih podredi v osebnem odnosu in manipulira z njimi v stilu “gaslightinga”. In kako grdo grdo, naučeno je igral pred kamerami. Lagal ji je v obraz, s tipičnim pogledom levo dol vstran, da nima nobene zunaj, da ni pošiljal darila, ipd..

Lagal zavestno pred celo skupino, da ni res, da Rebecci ni govoril v Fitnesu, kar je bilo razkrito, ipd. idp., da je Jasonu rekel, da se bodo dobili okoli novega leta, ker bo takrat že tako ali tako “samski” ( se razšel z Melisso)  ( pa se je kasneje izkazalo, da je);  ko se je videlo celo na kavču, kako je težko kontroliral togoto in jezo – v trenutku vedno postal rdeč ko kiuhan rak, stiskal prste ob svoje noge, da so bili beli od pritiska…. Psihič, čisti, manipulator – takih je ogromno – bejži od takega! In ubogi otroci, ko imajo takega fotra potem, pa mamo, ki b trpela vsaj nadaljnjih 10 let, če bosta še skupaj.

Tip nikakav, ma ne bi ga ni štapom;  ko uni Gonzo iz The MuppetShova, zadirčen,  histeričen, posesiven, egocentrični provokator, psihič, si ne dopove ničesar, mu rečejo belo je, ne on trdi črno je… Pa dokaze mu vržejo v faco, pa še trdi da ni res. Pa sgtrokovnjaki mu rečejo, ozri se v svoje obnašanje, odideš stran od Melisse, ko ti predočijo tvoj problem, pa odkorakaš iz prostora in jo pustiš samo.. Ona mu je pa zavedeno vedno krila rit – Zakaj – samo zaradi njegovega kourca, dejansko tistega kosa mesa, ker ga 12 let prej ni imela? Shit….

naslednji teden se v oddaji izkaže, na kavču, da je bila vsa saga o darilu za drugo žensko res.

MAFS Australia, na Youtube, kot dokaz:

.https://www.youtube.com/watch?v=jipkLpwVuGQ

.https://www.youtube.com/watch?v=BCkNsr7-41Q

Tudi Samantha je na “ženskem večeru” v zadnjih epizodah razkrila Melissi eno od šokantnih resnic… Glede Bryce-a….

Ja, dobra oddaja, s psihološkega vidika – kako se nekateri pretvarjajo, lažejo, partnerji pa zavedeno verjamejo; velikokrat je tako tudi za 4imi stenami – manipulacija; da ima neko fasado za javnost, v resnici pa živi dvojno , trojno življenje. Kamere kor šov pa seveda so faktor, ki nekatere držijo še nazaj, da se morajo držat nazaj. Ker jih “občinstvo” pred ekrani gleda – Milijoni v njihovem primeru “down under”.

Problem pri njima je bil, ker je Meliisa že zanosila (!!) znotraj šova z dvojčkoma – lani decembra ju je rodila.

Odgovor na objavo uporabnika
gled al ka, 19.02.2022 ob 13:01

Kako komentirate ta par? Bryce se kar naprej zapleta, do sedaj sem mislila, da drugi grdo govorijo o njemu, sedaj dvomim. Se mi pa zdi čudno, da na koncu ostaneta skupaj in imata že dvojčka.

Po koncu šova je Rebecca priznala, da je morala tako delovati po naročilu produkcije. Da je govorica o njegovem dekletu izven šova tudi prišla od produkcije … ter da ji še vedno niso vrnili instagram profila…  in tudi: – Beck then went on to claim: ‘The producer would ask me to poke and probe Bryce and told me “the dinner party is not going home until you do it.” Radio host Kyle Sandilands asked ‘so you didn’t REALLY hate Bryce as much as it looked like?’ and Beck responded: ‘No, absolutely not!’  (https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-9490331/Bryce-says-encouraged-hit-Rebecca-Married-Sight-producers-refused.html )

Evo, toliko o reality showih…

Po drugi strani pa tudi Rebecca in Jake – Rebecca tipična manipulatorska prasica,  k osi misli, kakšna peeeckha, je; v resnici pa se je norčevala in ga odpikala na čistem začetku zaradi vizuelnih felrjev -pogrićenih nohtov in njegovih zob ( ker ima prirojeno napako, kar je kasneje popravil)ki ga je cel čas vlekla za noc, kopija svoje psiho matere . Drama queen, tudi svojevrstna provokatorka, ki misli da je lepotica na kupok – je pa samo umetna fasada, znotraj pa lažnjiva in tudi manipulativna notranjost za kamere:

Ko se je skurbala zadnji teden šova, zunaj:

.https://www.youtube.com/watch?v=waMhimblw9c

Pa še njena mat, dizaster od ženske, tanke ustnice, ni čudno po kom je dobila take karakterne lastnosti- njen sin tud ust ni imel priložnosti odpret:

.https://www.youtube.com/watch?v=GGgl3p0UNOg

Jake je pa zdaj z eno drugo,pa zobe si je uredil, top fant; upajmo, da tudi ni več pod hudim stresom in ne grize več nohtov 🙂

.https://www.instagram.com/jake_edwards_official/

Čeprav… tudi on ni baje nedolžna ovca, bivša zaročenka je spregovorila…. no, anyway…NOben ni tako nedolžen, kot izgleda:

.https://thewash.online/reality-check/married-at-first-sight/jake-edwards-ex-paige-instagram/

Nato je šla ven pod pretvezo , bogi moj bolaz kući v zadnjem tednu, pa se je tam doma skurbala z enim frendom – so sustili v šovu potem ta video

Po naročilu producenta, 19.02.2022 ob 15:19

Po koncu šova je Rebecca priznala, da je morala tako delovati po naročilu produkcije. Da je govorica o njegovem dekletu izven šova tudi prišla od produkcije … ter da ji še vedno niso vrnili instagram profila…  in tudi: – Beck then went on to claim: ‘The producer would ask me to poke and probe Bryce and told me “the dinner party is not going home until you do it.” Radio host Kyle Sandilands asked ‘so you didn’t REALLY hate Bryce as much as it looked like?’ and Beck responded: ‘No, absolutely not!’  (https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-9490331/Bryce-says-encouraged-hit-Rebecca-Married-Sight-producers-refused.html )

Evo, toliko o reality showih…

Ma ni ravno res – Rebecca ni nič delovala po scenariju..

Tudi meni kolerični značaji, kakršnega ima Bryce, niso všeč. In po vsej verjetnosti je vsaj delček govoric resničnih.

Ampak tisti, ki oddajo gledamo, vidimo, da se res čisto vsak teden spravljajo le nanj, četudi tudi ostali niso nobeni svetniki. Bec je mrha, ne morem drugače reči, Jake pa copata. Alana je ovca brez lastne pameti, Jason mi sploh ni bil všeč, ampak iz oddaje v oddajo mi je bolj simpatičen. Patrick dreza v osir, v katerem so se ose ravno malo umirile, Belinda pa kljub nekaterim pametnim prebliskom deluje kot punčka iz osnovne šole. Meliso pa bi si vsak moški lahko samo želel za ženo – mirna, pametna in zvesta. Dolgo časa se je držala v ozadju, ko pa je končno povedala svoje mnenje, je imelo glavo in rep.

Držim pesti zanju.

Ajej, 19.02.2022 ob 15:38

Tudi meni kolerični značaji, kakršnega ima Bryce, niso všeč. In po vsej verjetnosti je vsaj delček govoric resničnih.

Ampak tisti, ki oddajo gledamo, vidimo, da se res čisto vsak teden spravljajo le nanj, četudi tudi ostali niso nobeni svetniki. Bec je mrha, ne morem drugače reči, Jake pa copata. Alana je ovca brez lastne pameti, Jason mi sploh ni bil všeč, ampak iz oddaje v oddajo mi je bolj simpatičen. Patrick dreza v osir, v katerem so se ose ravno malo umirile, Belinda pa kljub nekaterim pametnim prebliskom deluje kot punčka iz osnovne šole. Meliso pa bi si vsak moški lahko samo želel za ženo – mirna, pametna in zvesta. Dolgo časa se je držala v ozadju, ko pa je končno povedala svoje mnenje, je imelo glavo in rep.

Držim pesti zanju.

Da si ti Melissa npr, postavi se v njeno kožo, bi imela Brycea za svojega moža – ko ti skupina poizkuša opreti oči, ko oni vidijo, kakšne je, kaj se dogaja. Jasno za vrati je drug, ker ga omaka in namaka, ker mu Melissa  še da – ko mu ne bo več dala, ko bo dojela, bo pa jasno namakal drugje – ponavljajoči se njegov vzorec 🙂

Ker tak, ki to počne celo pred kamerami, pa laže, da ni res, kako šele potem za zidovi, ko ni kamer?

Škoda, da je Melissa zanosila z njim. Ta jo bo še kako  vrtel naokoli, na koncu bo pa mama samohranilka.

ubogi njuni otroci, 19.02.2022 ob 15:46

Da si ti Melissa npr, postavi se v njeno kožo, bi imela Brycea za svojega moža – ko ti skupina poizkuša opreti oči, ko oni vidijo, kakšne je, kaj se dogaja. Jasno za vrati je drug, ker ga omaka in namaka, ker mu Melissa  še da – ko mu ne bo več dala, ko bo dojela, bo pa jasno namakal drugje – ponavljajoči se njegov vzorec 🙂

Ker tak, ki to počne celo pred kamerami, pa laže, da ni res, kako šele potem za zidovi, ko ni kamer?

Škoda, da je Melissa zanosila z njim. Ta jo bo še kako  vrtel naokoli, na koncu bo pa mama samohranilka.

Pa veš zakaj? KerMelissa ni nobena lepotica po avstralskih standardih -tak tip, ki dela na nekem “radiu” se ima za neko celebrity in bo iskal neko “lepotico”, ker si je v glavo vtepel, da jo lahko dobi – po seznamo, a veš: modre oči, dolgi blond naravni lasje,  pa da je osončena –  to mu še dodatno dvigne tiča… 🙂

No, da sem jaz Melissa, bi si najprej želela, da skupina ne napada mojega moža, ampak da vsak posameznik, ki mi ima kaj povedati, pride do mene in mi to pove na samem. Potem bom pa že sama presodila, ali bom povedanemu verjela ali ne. Ali pa presodila, da bi bilo pametno izvedeti še kaj iz drugih virov.

ubogi njuni otroci, 19.02.2022 ob 15:48

Pa veš zakaj? KerMelissa ni nobena lepotica po avstralskih standardih -tak tip, ki dela na nekem “radiu” se ima za neko celebrity in bo iskal neko “lepotico”, ker si je v glavo vtepel, da jo lahko dobi – po seznamo, a veš: modre oči, dolgi blond naravni lasje,  pa da je osončena –  to mu še dodatno dvigne tiča… 🙂

Lepotice po avstralskih standardih pa so ( ioz primera te serije, kot so jih tudi razvrstili moški , ko so dobili nalogo razvrščanja slik drugih žensk v poizkusu) Rebecca, Rebecca, Rebecca, rebecca, …..  Ok, pa potem v tej seriji so kasneje vsi rekli, da bi imeli  kot idealno partnerico za ženo še Kerry 😉  Kerry pa zaklenjen nasmešek vedno na obrazu, tiha, mila, ustrfežljiva, pa višine, da ji lahko pirovsko flašo na glavo postavi,  ko je pred njim na kolenih jasno  🙂

Ajej, 19.02.2022 ob 15:54

No, da sem jaz Melissa, bi si najprej želela, da skupina ne napada mojega moža, ampak da vsak posameznik, ki mi ima kaj povedati, pride do mene in mi to pove na samem. Potem bom pa že sama presodila, ali bom povedanemu verjela ali ne. Ali pa presodila, da bi bilo pametno izvedeti še kaj iz drugih virov.

javna obelodanitev in razkrivanje njegovega obnašaanja, debatiranje, soočanje njega s tem je del scenarija,  naročenega.. Ker je bil to šov…pomisli na to..

Ma ja, saj vem, brez skrbi 🙂

se ji je videlo na faci da dela to zastonj, 19.02.2022 ob 15:25

Ma ni ravno res – Rebecca ni nič delovala po scenariju..

Preberi v linku, ki sem ga nalimala… Dokler ni povedala tistega kar so zahtevali, ni smel nobeden zapustiti večerje…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close