Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poroka na prvi – a v službo hodijo vmes?

Poroka na prvi – a v službo hodijo vmes?

Matjaž je kao prišel iz službe, pa Matic in ta mlada se pogovarjata, kako je bilo doma. Pa kaj te ljudje vmes hodijo okol? Po svoje?

Pa kaj misliš, da si vzamejo tri mesece dopusta, da posnamejo šov, pa kdo bi jim to dal, lepo te prosim.. seveda hodijo v službo!

Lahko bi bil neplačan dopust, recimo, ali pa službe sploh ne bi imeli. V avstralskem po moje ne hodijo nikamor, ne vem no. Sem mislila, da so bolj “zaprti”.

Odgovor na objavo uporabnika
Ena281, 23.09.2025 ob 23:11

Lahko bi bil neplačan dopust, recimo, ali pa službe sploh ne bi imeli. V avstralskem po moje ne hodijo nikamor, ne vem no. Sem mislila, da so bolj “zaprti”.

Nismo Avstralija. Pomisli samo za hip, koliko ljudi poznas ali vsaj ves zanje po ziher informaciji, da so imeli kdajkoli neplacan dopust. Sploh koga? Jaz ne, vkljucno z mano.

Jaz sem imela 2 meseca neplačanega, ko sem šla na kitajsko. Se da dobit zgleda 😉

Poznam kar nekaj ljudi ki so si vzeli neplačan dopust. Sploh podjetjem s tujimi lastniki jo to dokaj normalno.

Tudi jaz sem mislila da ne bodo hodili v službe. Potem pa vidim da je šla una medicinska sestra nazaj v Nemčijo. Ta slovenski šov je kar nekaj, negledljiv.

Pa kaj vam je, kakšen dopust neki, to je ŠOV, ne nekaj resnega, in nihče ti za kaj takega ne bo dal ekstra dopusta.. bebčki, tole se snema po več mesecev..

Ampak vračajo pa se vsak dan v stanovanje in tam spijo?

Seveda hodijo, a ne vidiš kako so zgarani, da še govorit se jim ne da včasih.   Pustmo zdaj penzjonerje, oni itak nimajo nikol časa.

Meni je ful všeč Denis❤️

Odajo pogledam tako, da vzamem daljinec v roke, pogledam za nazaj oddaje in pritisnem gumb prevrti naprej in tako vmes vstavim le tam, če je kaj zanimivega…. ker običajno itak vse v medijih napišejo kaj se je zgodilo in to pogledam. Skratka drgač pa kr neki res… pogledam takrat k mi je res dolgčas in ni druzga za gledat. Vem pa, da je to vse zrežirano. To s Sandijem in Viki je vse dogovorjeno kako in kaj. Kar neki res.

itak, da je zrežirano vse. Osebno poznam eno od teh deklet in niti pod razno v real life ni takšna. Nima takšnega karakterja, se ne obnaša tako in niti stvari, ki jih pove o sebi niso resnično. Primer, da govori da ne zna kuhati (to je le primer), v resnici pa zna ful dobro kuhati! To je vse zrežirano, da je bolj zanimivo. Saj se vidi, da eni prav slabo zaigrano govorijo določene stavke! Ker to pač niso profi igralci.

Čisto NIČ ni zrežirano, ljudje se odzivajo tako, kot jim je naravno dano. Koliko pazijo, kako izpade, je pa druga reč. Ampak scenarija NI. Jim pa marsikdaj kaj sugerirajo, da potem lahko (sploh manj inteligentni, kar so v takem šovu itak VSI) na vabo padejo in izpade kot njihova ideja. Prepričana sem, da so Sandiju to Milkico malo podturili, ampak nima veze, njemu bi bilo dovolj iz produkcije samo omenit, da je nekdo slišal, da jo zanima, kako mu gre in išče njegov kontakt, on je itak ubogi na umu in pade na take fore, zdaj bo pa izpadel še večji bedak, kot v resnici je, pa že v resnici je bebček, jasno. In seveda hodijo v službo oz kamorkoli že (vsi niti službe nimajo, seveda), pa tudi nujno ni, da spijo v teh stanovanjih, če jim ni. Določena pravila so stroga, a to ni v tej kategoriji. Morajo pa ulovit vsaj nekaj drame, da imajo publiko, ki to potem gleda, in če naravno ni drame, verjemite, jo bojo naredili. Osebno poznam enega, ki je šel na ta šov v Avstraliji, in kar mi je povedal, je NORO. Ogromno manipulacije, premiksanih momentov in dani skupaj – vse se je seveda zgodilo, a ne v istem času in seveda nikjer NI scenarija oz režije, kako naj se vedejo. Ampak oni znajo sprožit, da do tega itak pride, ker nekaj oseb, ki pride v šov, so tam samo zaradi šova in se že vnaprej VE, da bo galama, ker drugače se s takimi primerki ne bi nikoli nihče ukvarjal, ker so preglupi, premalo resni in preveč neinteligentni.

Ampak folk gleda, zakaj? Ker je drama. Če je ni, se jo pa naredi.

Amen.

kaj mislš da majo par mesecev dopusta?! haha, bebci vi gledalci in tisti, ki grejo na ta glup šov.

Koga poznaš, ki je šel v avstralski šov?

To posnamejo v 3 tednih, zaslužijo ene 900 € in to je to.

Ena iz moje bivše službe je enkrat šla v nek reality šov. Vzela je nekaj rednega dopusta, za uno preko so ji pa dali neplačanega.

Odgovor na objavo uporabnika
cien, 25.09.2025 ob 16:03

Koga poznaš, ki je šel v avstralski šov?

Jono, oz Jonathan. Prvotno je bil z Lauren, na koncu je pristal z Ellie, ki je bila z Benom.

Če malo poguglaš kak pogovor, ki so ga imeli po šovu, kjer odgovarjajo na vse živo (v Aus je tega veliko; tam je ta šov sploh zelo popularen in gledam, marsikdo se tudi prijavi samo za lastno reklamo, ker npr ima ali začenja nek biznis, ker ti ljudje iz šova so na koncu zelo spromovirani, oblegani s strani paparacijev in zaradi MAFS prepoznavni po celi Aus), ti hitro postane jasno, koliko manipulacije je vpletene… Marsikdo je čisto normalen, pa ga prikažejo kot največjega psihota. Ali obratno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close