Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Poroka na Mauritius-u

Poroka na Mauritius-u

Ojla,

naslednje leto se z bodočim možem želiva poročiti na Mauritiusu.
Ali se je že kdo poročil na Maurutiusu in kakšne so vaše izkušnje, kako je bilo in kako se vse organizira oz. kdo vama je organiziral ?

Hvala za nasvet,
Tjasa

Lep pozdrav !

Kdaj pa planirata poroko ? Midva nameravava na poročno potovanje na
Mavricius ali pa na Maldive ( se še odločava )
v začetku maja 2006.
Glede organizacije poroke na Mavriciusu pa poglej na med.over. net forum poroka,
tam je bilo že kar nekaj napisanega tega.

Lep dan še naprej !

Zdravo,

hvala za nasvet . Poroko planirava v drugi polovici leta, za točne datume ali mesec pa ne vem. Moram videti kdaj je najbolj ugodno ( vreme, popusti, malo turistov,… ). Do konca leta se bova odločila.

Hvala in lep dan,
Tjasa

Hey!
Dvakrat sem že bila na Mavriciusu-prečudovito!
Prijatelja sta se letos Marca ženila tam. Rezervacija pri agenciji “Sonček”- Zelo sta bila zadovoljena!

Zdravo!

Midva z fantom tudi razmisljava, da bi sla na Maurtius. Mika naju tudi poroka, ko greva lih na tak lep otok.

Zanima me, ali se da organizirat poroko tudi sam? Midva bi namrec rada sla v lastni reziji in v kak apartma. Ni potrebno, da je poroka ena a, sam lepo bi se mi zdelo, da se porocim na cudovitem kraju.

Kdaj se splaca iti (mesec)?

Hvala

a locitev bo tudi v kaksnem cudovitem kraju ali pa kar v navadni sodni dvorani doma??

in to napiše mates, ki se vsezkozi postavlja kako korekten forumaš da je:))

La liberté d'expression n'est pas appréciée ici, malheureusement. Attention!

napisano v tvojem stilu,srakoper.

amapk mene pa res zanima, kaj folk vid v tem k..Muritiusu-za pto rabiš skroaj en teden, tam vročina, mivka ki ti leze v vse luknje, cene da dol padeš..
pa zakaj ne potujejo raje recimo v Poreč-sončni zahod je isti, vse ostalo pa tud.če pa ni pa spiješ liter refoška pa je..

Luci

A lahko zaupaš, koliko cenovno pride takšna poroka?
Pa je tako sklenjena zakonska zveza veljavna tudi pri nas ali jo je potrebno pri nas še 1x registrirati?

Kako pa je zgodba s svati?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close