Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Poroka na DRUGI pogled

Poroka na DRUGI pogled

Kaj pa je to za neka katastrofa od oddaje? Grošelj ves čas nabija o sebi, o privat lajfu, zmenkarijah. Komentiranja oddaje skoraj ni. Ostali tudi večinoma samo o sebi, bitka egov…

No, danes so se tega zavedali in so manj to počeli. Sej so drugače simpatični, ampak ja pol zmanjka časa za komentiranje oddaje.  No, končno so ugotovili, da ni vsega Andrej kriv in oseba, ki tako grdo govori o partnerju kot Irena, ni ok. Pa lahko prebere milijon psiho knjig, gre k milijon psihoterapevtom, ampak negative se ni rešila. Dobro je rekla tista terapevtka:” Irena, je prej čutila sram do sebe, zdej z delom na sebi, pa čuti grandioznost nad drugimi”. Neki takega, jaz jo čutim kot osebo:” Lej jaz sem toliko trpela v življenju in zato samo jaz vem stvari, ti ki nimaš travm pa bodi tiho in mene poslušaj.”

Lani sem prvič pričela gledati ta show, ne vem čisti, kaj me je pritegnilo, enostavno uživam ko se tolk blesavih ljudi na kupu bruka do nezavesti!

Obožujem poroko na 2. pogled, res so mi face, sploh Miha, k blekne vsake tok ?

Garantirano, poroka na prvi krevet. ??☺️☺️☺️☺️

Odgovor na objavo uporabnika
Ne me basat, 23.05.2024 ob 23:21

Lani sem prvič pričela gledati ta show, ne vem čisti, kaj me je pritegnilo, enostavno uživam ko se tolk blesavih ljudi na kupu bruka do nezavesti!

Obožujem poroko na 2. pogled, res so mi face, sploh Miha, k blekne vsake tok ?

Miha je top 🙂

ja nekaj me moti pri Herzogu. Stalno se miga na stolu, mal levo pa malce desno, nemirno se premika na stolu , kot da ima gliste ali hemeroide, včasih so rekli da ima nekdo mevlje v riti. Tanja si stalno s prstom popravlja slušalko v desnem ušesu. Špela je pa Špela-edinstvena!

Pa ni glih katastrofa, samo groseljca je obup, pametna pa pojma nima o ničemer… njene sposobnosti oceniti karakter, odnose so na minus nuli, pa vseeno pametuje in vsem skače v besedo, nikomur ne dovoli ničesar povedati. Miha in Tanja sta vsaj simpatična, pa bolje ocenita značaje. Od gostov sta mi pa najboljša Salome in Tomaž Mihelič. Ta dva bi morala biti kar redba gosta, Grošeljca bi pa lahko kdaj usta zaprla, ker nič pametnega še iz njenih ni prišlo ven…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close