Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek porodnišnica

porodnišnica

Spoštovani uporabniki foruma Medover.net,

na vašo presvetlo zbirališče veleumov se obračam v skrajnih mukah in najtemnejših trenutkih mojega živóta. Mojemu bratu (sinu moje mame) se bo v kratkem rodil prvi otrok. Da ne bom v nezemeljskih skrbeh za dobrobit mlade družine, me zanima, koliko časa bosta srečka nosečka in mala štručica v bolnišnici?

PS: Zanima me, ker odkar ju ni, stradam. LP. Jem makarone z rižem. Lep pozdrav.

Odvisno od nacina poroda, od zdravstvenega zdravja otroka in mamice, od hitrosti poroda….

Za primer

Moja mama je imela z mano CR. Bila je v porodnisnice 14 danov, in se to so jo potem spustili domov samo zato, ker je imel nekaj otrok ze prej in so rekli, da bo znala delat z menoj.

Torej bi ti v tem primeru kar stradav.

Sama sem imela CR in sem v sredo rodila, v soboto sem sla domo. To se da prezivet ob kaksnem namazu na kruhu.

En porod pa od ponedeljka do nedelje, ker otrok ni hotel vn. Tukaj je najboljse,da ti tvoja mamica skuha kaj za v zmrzovalnik, da ne bos revce lačno.

Ravno ta teden sem slišala za Anglijo, da pricakujejo, da gres po 6 urah po porodu domov. To je ravno zate da svakinja skuha kosilo, gre rodit potem pa pride ravno ko bo vecerja za pripravit.

Odgovor na objavo uporabnika
Moje mnenje, 01.09.2021 ob 14:10

Odvisno od nacina poroda, od zdravstvenega zdravja otroka in mamice, od hitrosti poroda….

Za primer

Moja mama je imela z mano CR. Bila je v porodnisnice 14 danov, in se to so jo potem spustili domov samo zato, ker je imel nekaj otrok ze prej in so rekli, da bo znala delat z menoj.

Torej bi ti v tem primeru kar stradav.

Sama sem imela CR in sem v sredo rodila, v soboto sem sla domo. To se da prezivet ob kaksnem namazu na kruhu.

En porod pa od ponedeljka do nedelje, ker otrok ni hotel vn. Tukaj je najboljse,da ti tvoja mamica skuha kaj za v zmrzovalnik, da ne bos revce lačno.

Ravno ta teden sem slišala za Anglijo, da pricakujejo, da gres po 6 urah po porodu domov. To je ravno zate da svakinja skuha kosilo, gre rodit potem pa pride ravno ko bo vecerja za pripravit.

🙂

realen odgovor

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close