Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Poročno potovanje

Poročno potovanje

Kam ste šli, za koliko časa in koliko denarja?

Nana, odlična tema. Samo problem je v tem, da imamo tukaj nekaj koruznikov, ki niso imeli poročnega potovanja, nekaj ločenih, ki nočejo govoriti o poročnem potovanju in nekaj samskih, ki o tem še ne razmišljajo. Jaz bi šla na poročno potovanje na Maldive, Sejšele.

Meni odlične destinacije so večji otoki, kjer lahko še kaj počneš razen prenajedanja, ležanja in ‘ležanja’, kot npr. Langkawi, Bali, Mauritius. Če pa znižam km, bi pa izbrala npr. Bovec pred Nebesi. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

okoli magistrata peš, pa v najcenejši pajzel na (skupaj) eno kavo

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Poročena, a nisva šla na poročno potovanje. Morda, nekoč.

Sva združila poletni dopust z medenimi tedni – prečudovita Dalmacija.

Midva sva bila na proočnem potovnaju en teden poporoki, na eni eksotični destinaciji na drugi celini, ki pa je nudila veliko več kot zgolj poležavanje na plaži. Trajalo je dva tedna, stalo je več kot znaša trenutno povprečna slovenska bruto plača, bilo pa je darilo od mojega očeta. Mi je še ko sem bila mlajša obljubil, da me bo enkrat peljal tja, potem so se pa stvari drugače zasukale in je to “nalogo” preložil na mojega moža. Za detajle pa sem dosegljiva na ZS. 🙂

bikov_drek o zapravljanju SVN € za brezvezje
podvprašanje: kok poln ku.a.c te je imel fotr, da je plačal to sranje, ker se te je znebil ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

podvprašanje: kok poln ku.a.c te je imel fotr, da je plačal to sranje, ker se te je znebil ☺[/quote]

Hehe, saj se me ni znebil.
Glede na to,da sem pričakovala tvoj odgovor točno v tem stilu, se lahko o tem dalje meniva samo na privat.
Moj fotr je v življenju prepotoval cel svet in k temu, da ne ostanem omejena samo znotraj ozkih naciopnalnih in mentalnih mej je spodbujal tudi mene.
Pa brez skrbi, jaz mesečno veliko denarja pustim v Sloveniji, več kot povprečni Slovenec. Mogoče celo več kot ti.

podvprašanje: kok poln ku.a.c te je imel fotr, da je plačal to sranje, ker se te je znebil ☺[/quote]

Glede na to,da sem pričakovala tvoj odgovor točno v tem stilu, se lahko o tem dalje meniva samo na privat.
Moj fotr je v življenju prepotoval cel svet in k temu, da ne ostanem omejena samo znotraj ozkih naciopnalnih in mentalnih mej je spodbujal tudi mene.
Pa brez skrbi, jaz mesečno veliko denarja pustim v Sloveniji, več kot povprečni Slovenec. Mogoče celo več kot ti.[/quote]

pojma nimaš kaj/kako fotri razmišljamo o hčerah … in koliko smo pripravljeni plačati, da se “najdete” aka – da se vas znebimo
o € pa … sem mnogo – mnogo več kot povprečen ☺

Pa brez skrbi, jaz mesečno veliko denarja pustim v Sloveniji, več kot povprečni Slovenec. Mogoče celo več kot ti.[/quote]

pojma nimaš kaj/kako fotri razmišljamo o hčerah … in koliko smo pripravljeni plačati, da se “najdete” aka – da se vas znebimo
o € pa … sem mnogo – mnogo več kot povprečen ☺[/quote]

Ti nisi moj fotr. Hvala Bogu. In še marsikdo drug ni in ne bo nikoli niti 10% njega. In pojma nimaš za kaj je tukaj šlo in kakšne so bile okoliščine. Pa ne vtikuj se v moje poročno potovanje in moj lajf o katerem nimaš blage veze, brigaj se rajši zase in za svoje otroke, še posebej svojo hčerko. Mogoče jo boš še kdaj potreboval.

… poročno potovanje?

mah decov, ki se nočejo poročit, je polno, tud moj je bil tam, tko da koruza pa to, nič potovanja …

Bora-Bora, ko se zresnim…
Takale pa res ne morem v zakonski stan.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Tud jaz sem rekel, da če se poročim, grem na Bora Bora…

Par dni po poroki sva odpotovala na Maldive… Imela sva se krasno, potovanje pa sva si izbrala in plačala sama. Od tega je že skoraj deset let – ja, bi lahko ponovila, tokrat v troje…

Daj, če me boš kaj videl tam, mi pomahaj. V redu? :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Bom.. seveda! 🙂
Lahko tud kakšen coctajlič skupaj spijemo 🙂

Par dni po poroki šla na Djerbo. Stalo je malo – mislim da sva dala okoli 400 € po osebi za all inclusive.

namest da se porocim, raje vlozim to v popotovanje… 😉 tko da sem za medeni teden brez poroke. no na bora bori bi se se pustila prepricat v usodni DA na plazi..ali grciji.samo midva..brez odvecne krame in $$$$$$$$$

Mauritius, s postankom v Dubaju. Bilo je super, poležavali smo bolj malo, videli precej. Imelo je pa predvsem dve prednosti: nikoli prej niti potem nisem bila v hotelu s tako dobro in raznovrstno ponudbo hrane – trajalo je enih pet dni, da sva bila sposobna pojesti večerjo, ne da bi se ornk prenajedla, ker je bilo enostavno vse tako dobro in vredno, da poskusiš.

In drugič, ni bilo nikjer nobene ure. Krajevna delovna sila dela tako počasi, da si ne moreš predstavljati,in te njihov tempo dela povsem “zrelaksira”, kot se mi ni zgodilo še čisto nikjer drugje na svetu.

V to hotelsko verigo bi šla še kdaj, vendar ker je majhna in izjemno luksuzna, se pojavlja problem destinacij in denarja. Na Mauritius pa – ne vem. Bilo je zelo lepo, vendar je kar nekaj drugih stvari, ki bi jih rada prej videla.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close