Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Poročno potovanje

Poročno potovanje

Mene pa nekaj zanima in sicer če bi se morali odločiti med Dominikansko republiko ali Mehiko-Cancunom, katero destinacijo od teh dveh bi izbrali za svoje poročno potovanje? Sama se nikakor ne morem odločiti… Gledala sem pa tudi Maldive in Kubo, ampak zaenkrat me najbolj privlači ali Dominikanska ali pa Cancun. Torej, nasveti na plan :))

Cancun

Ali bi lahko izvedela še kakšno utemeljitev, zakaj ravno Cancun?

Maldivi!!!! Raj na zemlji!

No med Dominikano in Cancunom pa definitivno Cancun.

Odvisno, kaj si zelita za porocno potovanje. Ce je to mir, romantika, vidva sama, itd potem Cancun zagotovo ni za vaju. Ce se ze odlocita zanj, si izberita kaksen bolj odrocen fancy hotel, namenjen parom. Katerega od Palace hotelov, npr.

Osebno sem bil na porocnem potovanju ravno v Mehiki. Samo kategoricno odsvetujem cancun. Cancun je tipicno ameriski turizem. Cene so v primerjavi z drugimi kraji astonomske ( za nase razmere so se zmeraj poceni pa vendar ) tudi sam utrip zivljenja nima skoraj nic skupnega z mehiskim. Ce si ze zelita polezavanja na plazi svetujem vsaj Playa del carmen, ki je tudi pretezno turisticen kraj pa vendar je utrip boljsi. V cancunu je polno hipermarketov, fast-food-od itd. Pa se plaze niso tako sanjske. Moje porocno potovanje si lahko ogledate tudi na tem portalu. Album Mehika – Yucatan, mislim da je edini.

Ne Cancun-sama Amerika, kot pravi Refosk. Pravijo, da hodijo v Cancun butasti americani. Res je ful drago, tudi Playa del Carmen je podobna-mogoce malo boljsa. Jest sem sla z ladico preko na Isla de mujeres-otok zensk, tam mi je bilo vsec, se boljse pa v Belizu, drzavici pod Mehiko. Sama bi za porocno potovanje, ce se ne bi bila, izbrala Mauritius ali celo Maldive s kombinacijo parih dni v Dubaju. Sri Lanka verjetno zaradi cunamija ni najboljsa kombinacija-zaradi vzdusja.
Ce pa moram odgovoriti na tvoje vprasanje ali…ali…potem pa Dominikana.

Jaz za poročno ne bi izbrala ne ene ne druge destinacije..raje kak Zanzibar ali Sejšele,če bi se odločala zaradi poležavanja na plaži….
Če bi pa mogla prav izbirat med Cancunom in Dominikansko,bi izbrala ta drugo!

Jaz sem bila na poročnem na Maldivih 14 dni,pa je bil raj na zemlji. (samo mi dva,romantika,…)
Ampak danes po 6 letih zakona ne vem če bi še zdržala 14 dni na enem majhnem otočku 300 x 400m. Sej lahko hodiš na izlete pa na potapljanje oz.snorklanje, ker pa nisem strasten potapljač bi mi zdaj bilo čisto dovolj 1 teden.
Tako da je čisto odvisno kaj pričakuješ od potovanja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close