Najdi forum

poročno darilo

Živio?
V Indijo gremo obiskat prijatelje, ker so nas povabili na poroko svojega sina. Morda kdo ve, kaj bi bilo najprimernejše za poročno darilo, ki pa seveda ne sme biti težko in drobljivo? Zraven bo treba obdarovati še celo žlahto – 15 ljudi. Ima kdo kakšno idejo, kaj bi jim podarila – kaj slovenskega ali vsaj evropskega? Česa nimajo, kaj najbolj pogrešajo, kaj bi jih razveselilo? Hvala. Rada bi pa še vedela, če je v Bombayu kakšen poceni hotel za družino (5 nas je)?
l.p. Parvati

Ne vem o Indiji kaj dosti. Pomislila sem na orehe v medu ali panjske konjčnice……ne vem med mi hodi po glavi – mi je najbrž padel sladkor v krvi.

Lahko kupiš kaj cenovno ugodnega samo da je tipično za Slovenijo. Pa veliko poceni darilc za ostalo familijo.Kaj bi pa to bilo boš moral pa kar v trgovino z domačimi izdelki in nakupiti po tvojih finančnih zmožnostih.

Idrijska čipka? Lahko najdeš morje izdelkov iz čipke, vseh velikosti in cenovnih razredov, v okvirčkih (koz sličice) ali brez… Pa še malo prostora vzame v kovčku in ni drobljivo.
In/ali kakšno knjigo o Sloveniji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close